Hotell i London

hotell i london
Hotelltips i London. Artikkel med reklamelenker

Inneholder reklamelenker_tagDet å finne et bra hotell i London, i et hyggelig område man ønsker å se mer av, kan være nøkkelen til den perfekte London-opplevelsen. 

London er byen nordmenn aldri blir lei av å besøke. Det er alltid noe å finne på og et nytt område å bli kjent med. Men det er også så mange trivelige områder å komme tilbake til. Et tips er derfor: book et hotell i London i området du ønsker å se mer av! Derfor tipser vi her om hotell i London – område for område, i våre favorittstrøk.

For i London er det utallige gode restauranter, spennende museum å oppsøke, shows å se og ja – shopping. For det er nok liten tvil om at mange reiser til London for, nettopp, å shoppe. Og det er ikke bare rundt Oxfordstreet man finner det gode utvalget. Andre drar kanskje for å se en konsert, dra på fotballkamp, eller rett og slett bare for å kose seg.

For tips til gode restauranter i London, se her

Her er mine beste tips til hotell i London

Rosewood, hotell i london

The Rosewood

Hotelltips: Kensington

Om du ønsker å bo nært ambassadeboliger, Kensington Gardens, Royal Albert Hall, shopping og gode restauranter, er Kensington området for deg.

The Kensington Hotel

> Luksuriøse The Kensington Hotel ligger midt i South Kensington, har flotte fellesområder med mikser tradisjon med moderne stil.

Les mer her

Royal Garden Hotel

> Royal Garden Hotel er et større fem-stjerners hotell, beliggende like ved Kensington Park. Har døgnåpen treningssal, tre barer og to restauranter.

Les mer her

The Pelham

> The Pelham har individuelt innrede rom i et sjarmerende og luksuriøst townhouse sentralt i South Kensington. Hyggelig og lun atmosfære, med afternoon tea, restaurant og bar.

Les mer her

Sloan Square Hotel

 Dette er et lite boutique hotell, sentralt plassert like ved Sloan Square station. Rommene er små, men sjarmerende og hyggelige. Anbefaler å oppgradere til et noe større rom og utsikt mot plassen på forsiden.

Les mer her

hotell i london, sloan square hotel

Sloan Square Hotel

Hotelltips: Marylbone

For deg som vil bo i hjerte av London’s West End, med en rekke teatre, butikker og kunstgallerier like i nærheten.

Hotel Mandeville

> Hotel Mandeville er et 4 stjerners luksushotell kun fem minutter å gå fra handlegatene Oxford Street og Bond Street.

Les mer her

The Marylebone Hotel

> The Marylebone Hotel tilbyr luksus nær Oxfordstreet, med eget svømmbasseng og flott treningsrom.

Les mer her

ace hotel, hotell i london,

Fra baren på Ace Hotel i Shoreditch

Chiltern Firehouse

Eksklusivt og dyrt – men ufattelig kult. Bor du her, får du også tilgang til restauranten som har ventetid som et langt uår og inngang til en av Londons hotteste barer – kun åpen for hotellets gjester på kveldstid.

→ Les mer om Chiltern Firehouse på deres egen nettside: www.chilternfirehouse.com

Hotelltips: Mayfair

Vest i London og øst for Hyde Park ligger Mayfair – et forretningsområde, sofistikert og med en rekke bedre restauranter omtrent mellom Hyde Park og West End.

The May Fair

> The May Fair er et femstjerners luksushotell, som ble åpnet i 1927 av King George V. Hotellet er omgitt av parker, teatre og severdigheter.

Les mer her

The Westbury Mayfair*

> Et femstjernes hotell, beliggende i Bond Street, nært Buckingham Palace og designer-butikker like ved.

Les mer her

hotell i london, hoxton holborn

Hotelltips: Holborn

Holborn er en bydel i sentrum av London, som ligger mellom Soho og City of London, og nær Covent Garden og Oxford Street.

The Hoxton, Holborn

Trendy nykommer med gode senger og finesser som frisk melk i kjøleskapet og en times gratis telefonsamtaler ut av landet (!). Hotellet huser også trendy  Hubbard & Bell, samt populære Chicken Shop, som serverer rotisseri-kylling.  Holborn Grind er kombinert kafé og cocktail-bar.

Les mer her

The Rosewood Hotel*

Luksuriøst hotell, med delicate og inspirerende fellesområder. Kun fem-minutters gange fra Covent Garden og Oxford Street. Hotellet har spa, badstue og glamourøs restaurant.

Les mer her

hotell i london, the rosewood

The Rosewood Hotel

Hotelltips: Shoreditch

Shoreditch ligger nord for London City, og er å regne for en av de hippere strøkene, med nattklubber og barer som holder åpent lenger enn i sentrumskjernen av London – og som ligger ved hyggelige og alternative shopping arenaer som Brick Lane Market og Box Park.

Hoxton Hotel, Shoreditch

hotell i london, hoxton, shoreditch

> Shoreditch’s storstue, supertrendy og hyggelig. Bøker fyller resepsjonsområdet, som aldri ligger stille. Her kan besøkende sitte og jobbe, prate, ta seg en kaffe, eller bevege seg over i restauranten litt lenger bak i lokalet.

Les mer her

Ace Hotel*

> Nok et trendy hotell, med DJ i resepsjonsområdet, og med fotoboks akkurat som på Hoxton. Dette har vi ikke testet – ennå. Baren derimot …!

Les mer her

Hotelltips West End

The Bloomsbury Hotel 

Et elegant boutique hotell i hjertet av West End, nær Covent Garden, med den stilfulle baren The Coral Room og trivelige Dalloway Terrace.

Les mer her

Klassiske hotell i London

En og annen gang er det en ren og skjær opplevelse å ta inn på et av de klassiske hotellene, der servicen er på strekk og du får alt av fasciliteter – og høy lysekronefaktor.

The Langham

En herlig roseduft møter deg i det du går inn i hotellets foaje. Her finner du også en av London’s beste, og mest stilfulle, barer.

Les mer her

hotell i london, the savoy

Hotel Savoy

> En difinitiv favoritt blant mer klassiske hotell! Ligger like ved Savoy Theatre. Er kjent for sin afternoon tea og sjokoladen som lages på huset. Har spa, basseng, treningsrom og flere restauranter.

Les mer her

The Ritz*

> Et annet klassisk hotell! Også The Ritz er kjent for sin afternoon tea. Et godt alternativ om ikke lommeboka strekker til …

Les mer her

hotell i london

Hotellene er personlig testet og ikke sponset. Hotell merket med * er ikke testet over natten, men besøkt. 

Inneholder reklamelenker_tag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.