Hotellomtale: The Shellsea, Krabi


Tilbaketrukket og luksuriøst boutique hotell, 10 minutter unna Ao Nang og med en usjenert sandstrand noen få trinn ned fra hotellets hage. Med to basseng, to restauranter og ca. 70 rom, er The Shellsea Resort et godt valg for voksne par og nygifte på bryllupsreise.

Stil: Moderne og nedtonet boutique resort fra 2017

Setting: Tilbaketrukket ved usjenert strand

Beliggenhet: Stille og rolig, kun 10 min. fra Ao Nang

Kjekt å vite: Hotellet er lokalt eid og drevet

Nettside: The  ShellSea Krabi

Utforsk mer: Les mer om Krabi her

Rom og bad

Både villa og hotellrom er romlige av størrelse. Villaen er best om man ønsker å bo mer for seg selv, uten å bli forstyrret. Her får du egen hage, eget basseng, stort rom og badeværelse, samt minikjøkken. Hotellrommet jeg benyttet, hadde balkong, romslig bad og utsikt mot havet og bassenget fra 2. etasje.

Restaurant og bar

  • Cerulean Resataurant er hotellets all day dining-restaurant som serverer både thai og vestlige retter.
  • Azure Bar er en utendørs lounge bar som serverer cocktails, øl og vin
  • Fin Bar serverer enklere lunsjretter på dagtid og grillmat / italiensk på kveldstid med utsikt mot Krabi’s Fossil Shell Beach

Frokost

Varm og kald frokostbuffet, med både vestlig og østlig mattilbud. Kaffen var ok, men ikke mer.

Ved bassenget / stranden

Hotellet har ikke egen strand, men ligger ved en liten strand, som kun er noen trappetrinn ned fra hotellets hage. Det er så og si ingen som benytter denne stranda foruten gjestene selv, sett bort fra noen lokale fiskere man møter på om morgenen.

Det er to basseng, et kun for voksne og et for voksne og barn. Begge basseng ligger i front av to av bygningene, så man kan velge om man vil ha rom med utgang basseng.

Bla i toppkarusellen for bilder

Andre fasiliteter

Otium spa, treningsrom, daglige tilbud om yoga, thaiboxing og morgenjogg. Det er mulig å låne kajakk for å utforske kysten. Et lite minus at det ikke finnes restauranter i umiddelbar nærhet man kan spasere til. Men hiver du deg i en tuktuk, er Ao Nang 15 minutter unna for 300 bath. (Evt. 10 minutter i bil til 500 bath)

Beliggenhet

  • 10 minutter med bil til Ao Nang
  • 5 minutter med bil til kai for longtailbåter til Railay Beach
  • Kort vei til tradisjonsrik bebyggelse
  • Like ved Krabi’s Fossil Shell Beach

Min mening

Et godt og trygt valg for den som gjerne vil bo nært både strand og byliv, men foretrekker rolige omgivelser.

Se filmsnutt fra oppholdet her


Følg meg på Instagram @reiselykke og/eller Facebook @reiselykke for flere tips!

Meld deg gjerne på mitt nyhetsbrev (som jeg kaller reisebrev)


Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

2 Comments
  1. Wow, dette hotellet så helt fantastisk ut! Herlig å kunne bo i villa om man ønsker litt større plass og å være enda litt mer for seg selv.

  2. Det så skikkelig lekket ut. Liker godt tanken på at det ikke er så mange rom. Det blir litt mindre stress når det ikke er så stort hotell. Spaen så jo også deilig ut 🙂 Takk for tips 🙂

error: Content is protected !!