Hotelltips London: The Hoxton i Shoreditch

hotelltips london
Hotelltips London: The Hoxton Shoreditch - med affiliatelenke

Hotelltips London: Beliggende sentralt i Shoreditch finner vi denne trendy bydelens storstue. The Hoxton Shoreditch er stedet man gjerne blir værende på – og vender tilbake til. 

Du merker det med en gang du kommer innenfor døra: Hotel Hoxton Shoreditch (reklame-lenke) har ambisjoner om å være Shoreditch’s storstue. Her er uformell stemning og bøker å lese over alt, som en sentral del av interiøret og den lune atmosfæren. Ulike sittegrupper, strømuttak og fyr i peisen frister til å oppholde seg i resepsjonsområdet lenge, over en drink med venner eller en kopp kaffe sammen med laptop’en, boka eller de mange avisene som er til låns.

Hotelltips London

En miks av behagelige møbler å slenge seg ned på i resepsjonen, ubehandlede trebord, betonggulv, mursteinsvegger, trepanel, lamper fra Flos, lykter fra Iittala, mengder med bøker som nytte og dekor, stor disk å sette seg ved i felleskapet man føler seg som en del av, et bord dekket av ferke aviser. En vegg tapetsert med bøker, bilder i gullrammer og metallhunder i kjetting som vokter inngangspartiet: et lunt, trendy og hyggelig resepsjonsområde – og et sted å bare være.

-> Les også disse tipsene til en trendy weekend i Shoreditch 

En fotoboks frister til sefies på «gamlemåten», og en rad med mac’er står klar om du gjerne vil surfe litt på nettet, uten at du har den bærbare med. Hoxton Bar & Grill serverer mat til sent på kveld, og her er livlig stemning hele dagen – også sent søndag kveld. Frokosten blir servert i paperbag på døra.

Pluss i boka for å involvere gjestene til bli med å avgjøre retningen for videre fremdrift på hotellrommene. Rommet vi fikk tildelt, var nyoppusset. Vi betalte ikke mer enn kr 700 for natten (natt til mandag), og ble bedt om å gi vår feedback på om de var på rett vei i oppussingen. De fikk full pott!

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Noen artikler inneholder reklamelenker (affiliate). Om du kjøper noe via disse, vil Reiselykke bli tilgodesett en liten sum, uten at det går på bekostning av prisen du betaler. Les mer om det her. Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.