The Hoxton i Shoreditch

The Hoxton i Shoreditch

Hotelltips London: Beliggende sentralt i Shoreditch finner vi denne bydelens storstue. The Hoxton Shoreditch er stedet man gjerne blir værende på – og vender tilbake til. 

Du merker det med en gang du kommer innenfor døra: Hotel Hoxton Shoreditch har ambisjoner om å være Shoreditch’s storstue. Her er uformell stemning og bøker å lese over alt, som en sentral del av interiøret og den lune atmosfæren.

Ulike sittegrupper, strømuttak og fyr i peisen frister til å oppholde seg i resepsjonsområdet lenge, over en drink med venner eller en kopp kaffe sammen med laptop’en, boka eller de mange avisene som er til låns.

Les også: Shoreditch: Bohemsk, alternativ og mangfoldig

Hotelltips London

En miks av behagelige møbler å slenge seg ned på i resepsjonen, ubehandlede trebord, betonggulv, mursteinsvegger, trepanel, lamper fra Flos, lykter fra Iittala, mengder med bøker som nytte og dekor, stor disk å sette seg ved i felleskapet man føler seg som en del av, et bord dekket av ferke aviser. En vegg tapetsert med bøker, bilder i gullrammer og metallhunder i kjetting som vokter inngangspartiet: et lunt, trendy og hyggelig resepsjonsområde – og et sted å bare være.

En fotoboks frister til sefies på «gamlemåten», og en rad med mac’er står klar om du gjerne vil surfe litt på nettet, uten at du har den bærbare med. Hoxton Bar & Grill serverer mat til sent på kveld, og her er livlig stemning hele dagen – også sent søndag kveld. Frokosten blir servert i paperbag på døra.

Pluss i boka for å involvere gjestene til bli med å avgjøre retningen for videre fremdrift på hotellrommene. Rommet vi fikk tildelt, var nyoppusset. Vi betalte ikke mer enn kr 700 for natten (natt til mandag), og ble bedt om å gi vår feedback på om de var på rett vei i oppussingen. De fikk full pott!


Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

3 Comments
  1. Ja, det er supre hotell de har, og området er absolutt spennende å gå rundt i. Takk for kommentar!

error: Content is protected !!