Hotelltips Praha: Emblem Hotel

Hotel Emblem

Hotelltips Praha: Emblem Hotel er et to år gammelt design hotell beliggende tilbaketrukket i gamlebyen. Perfekt valg for kjærestepar på romantisk weekend-tur til Praha. 

Med mørkt treverk, tydelig designprofil og myke gode sender, finner vi oss godt til rette her i gamlebyen av Praha. Kun 300 meter fra gamlebytorget i Praha, ligger hotellet likevel stille og tilbaketrukket. Nær t-banestasjon og ikke langt fra elvebredden, med takterrasse og spa på toppen, en bedre restaurant og bar, samt lounge med fri tilgang på drikke for hotellets gjester.

Hotelltips Praha: The Emblem Hotel

Alle de 59 rommene har klimaanlegg, eget bad med badekar eller dusj, badeprodukter, samt flatskjerm-TV, kaffemaskin fra Nespresso og safe.

Rommet vi bodde på, er stilfullt innredet, med behagelige farger, god seng og ditto sengetøy. Servicen er god og personalet åpenbart gått drillet, og opptrer behjelpelig og oppmersomt.

Kort og godt om Hotel Emblem

  • Lounge-område med gratis te kaffe, mineralvann og lokal vin og øl.
  • Biffrestaurant med stilfullt interiør. Barområde som serverer saftige burgere, sliders og enkle salater.
  • Spa på toppen, lekkert innredet med, sauna, steam og kaldt/varmt fotbad. Vi prøvde 90 minutters massasje, som var veldig behagelig, passe styrke og beroligende. Vi betalte kr 750.
  • Anbefales for weekendtur til Praha for par
  • Sjekk prisen hos booking.com (affiliate-reklame)

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.