Hotelltips Praha: Emblem Hotel

Hotelltips Praha: Emblem Hotel

Hotelltips Praha: Emblem Hotel er et to år gammelt design hotell beliggende tilbaketrukket i gamlebyen. Perfekt valg for kjærestepar på romantisk weekend-tur til Praha. 

Med mørkt treverk, tydelig designprofil og myke gode sender, finner vi oss godt til rette her i gamlebyen av Praha. Kun 300 meter fra gamlebytorget i Praha, ligger hotellet likevel stille og tilbaketrukket.

Nær t-banestasjon og ikke langt fra elvebredden, med takterrasse og spa på toppen, en bedre restaurant og bar, samt lounge med fri tilgang på drikke for hotellets gjester.

Hotelltips Praha: The Emblem Hotel

Alle de 59 rommene har klimaanlegg, eget bad med badekar eller dusj, badeprodukter, samt flatskjerm-TV, kaffemaskin fra Nespresso og safe.

Rommet vi bodde på, er stilfullt innredet, med behagelige farger, god seng og ditto sengetøy. Servicen er god og personalet åpenbart gått drillet, og opptrer behjelpelig og oppmersomt.
 

 

Kort og godt om Hotel Emblem

 • Lounge-område med gratis te kaffe, mineralvann og lokal vin og øl.
 • Biffrestaurant med stilfullt interiør. Barområde som serverer saftige burgere, sliders og enkle salater.
 • Spa på toppen, lekkert innredet med, sauna, steam og kaldt/varmt fotbad. Vi prøvde 90 minutters massasje, som var veldig behagelig, passe styrke og beroligende. Vi betalte kr 750.
 • Anbefales for weekendtur til Praha for par
 • 
  
  
  
  

  PS! For flere reisetips, følg gjerne Instagram @reiselykke og på Facebook @reiselykke

  Meld deg på mitt nyhetsbrev her 👇🏼


  Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

  Mette S. Fjeldheim

  Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

3 Comments
 1. Så vakkert! Var i Praha i sommer og syntes det var en helt fantastisk by! Selv bodde vi på golden key, et veldig fint hotell, vi var kjempefornøyde!

 2. Flott hotell!! Jeg reiser til Praha i dag, men har allerede bestilt hotel… Men ser frem til å se hvilke restauranter du kan anbefale der 🙂

error: Content is protected !!