Bardo Tulum: En oase tett på jungelen

Bardo Tulum: En oase tett på jungelen

Bardo Tulum er et deilig og stilfullt adults only-hotell med høy standard, beliggende bak Tulum by og tett på jungelen.

Her overnatter du i egen villa, med ditt eget lille basseng. I tillegg finnes et lekkert fellesbasseng, baren The Kinky Room og restauranten Milum, som serverer lokalinspirerte retter av kortreiste råvarer. Du finner også et spa, yogasal og temezcal blant hotellets fasiliteter.

Bardo Tulum
Interiøret er stort sett produsert lokalt

Bærekraft og tilstedeværelse

Bardo Tulum driver etter filosofien om å være tilstede, her og nå. Her får du derfor daglige tilbud om yoga (mot donasjon) , samt temezcal-opplevelse med en shaman.

Hotellet tilbyr sykler til låns og der er (i hvert fall da jeg var der) en vanboutique som selger eksklusive lokale produkter, som smykker, vesker og klær. 

Der er flott basseng og veldig bra frokost. Bardo ligger et stykke fra stranden, men du kan låne sykkel. 

  • Bardo Tulum
  • Bardo Tulum
  • Bardo Tulum
  • Bardo Tulum

Interiøret er i stor grad produsert lokalt. Hotellet er tildelt bærekraftnivå 2 av booking.com og får en score på 9,5 (exceptional) av tidligere gjester. 

reklame for egen utgivelse

Reiseguide til Tulum Mexico forside

Flere tips til Tulum finner du i min guide Tulum på 1-2-3, som du kjøper og laster ned på – nettopp – 1-2-3!

Du finner også mer fra Tulum i mine artikler under:

Temezcal og yoga i Tulum

Tulum – strand, jungel, yoga og mayaruiner

Yucatánhalvøya, Riviera Maya og mayakulturen

Cenotene på Yucatán-halvøya

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!