Trainspotting fra et hurtigtog til Madrid

Eller utsikten fra et hurtigtog. Fra € 70 får du deg en togbillett som tar deg  med hurtigtog til Madrid fra Málaga på rekordtid.

Bølgende landskap. Olivenlunder. Blomsterenger. Gårder. Små og store innlandsbyer. Et slott i det fjerne. Kyr som beiter. Grønn mark og rød jord.

Nedstengte fabrikkanlegg og ruiner. Skilt som sier ”vende”. En stor, ferdigstilt flyplass aldri tatt i bruk.

Et land så rikt på naturressurser og kultur klarer likevel ikke skjule den økonomiske situasjonen det befinner seg i. Selv ikke på en togtur med en hastighet oppe i 270 km/t.

Toget fyker fort av gårde, men blikket klarer likevel å feste seg. Hjernen noterer, kameraet registrerer. For tross farten, er det mye å se på ut av vinduet. Massevis av inntrykk, landskap, variasjoner.

Og vips, så er man fremme!

Reisetips til Madrid fra Malaga

Turen tar ca. 2 timer og 35 minutt. Oppgraderer du billetten, kan du sitte riktig behagelig i skinnseter, med stort bord og lademuligheter – mens toget haster av sted i 270 km i timen.

 Sjekk priser og billetter her.

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!