Trainspotting fra et hurtigtog til Madrid

Renfe hurtigtog
Renfe hurtigtog Foto: Mette S. Fjeldheim

Eller utsikten fra et hurtigtog. Fra € 70 får du deg en togbillett som tar deg  med hurtigtog til Madrid fra Málaga på rekordtid.

Bølgende landskap. Olivenlunder. Blomsterenger. Gårder. Små og store innlandsbyer. Et slott i det fjerne. Kyr som beiter. Grønn mark og rød jord.

Nedstengte fabrikkanlegg og ruiner. Skilt som sier ”vende”. En stor, ferdigstilt flyplass aldri tatt i bruk.

Et land så rikt på naturressurser og kultur klarer likevel ikke skjule den økonomiske situasjonen det befinner seg i. Selv ikke på en togtur med en hastighet oppe i 270 km/t.

Toget fyker fort av gårde, men blikket klarer likevel å feste seg. Hjernen noterer, kameraet registrerer. For tross farten, er det mye å se på ut av vinduet. Massevis av inntrykk, landskap, variasjoner.

Og vips, så er man fremme!

Reisetips til Madrid fra Malaga

Turen tar ca. 2 timer og 35 minutt. Oppgraderer du billetten, kan du sitte riktig behagelig i skinnseter, med stort bord og lademuligheter – mens toget haster av sted i 270 km i timen.

 Sjekk priser og billetter her.

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.