Hotel César Lanzarote: Et hotell i César Manriques ånd

Hotel César Lanzarote: Et hotell i César Manriques ånd

I en historisk bygning, tidligere eid av bærekraftaktivisten César Manriques far og bestefar, finner vi nå det 20 rom store boutique hotellet Hotel César Lanzarote.

Dette er et lekker lite hotell fra høsten 2023, som ligger i La Geria – vinområdet på Lanzarote.

Hotel César Lanzarote

Et hotell som har sin egen kjøkkenhage og som dyrker grønnsakene etter prinsipper om permakultur. 

Produktene som kjøpes inn er nærliggende fra bønder, fiskere og osteprodusenter. Materialer og arbeidere som ble hyret inn til byggingen av hotellet var lokale. Strømmen får de fra aerothermal energi og solcellepanel. 

Hotel César Lanzarote oppfordrer dessuten gjestene til å utforske øya. Hotellets restaurant serverer typisk lokale retter, noe som gir gjestene en innsikt i lokal kultur, tradisjon og samtid.

Der er et lekkert bassengområde, herlige solsenger og utsikt mot havet og strandområdet. Hotellet anbefales på det varmeste!

Hotel César Lanzarote er på bærekraftnivå 3 hos booking.com, der de har fått 9,4 i score av tidligere gjester.

Les gjerne også Hotell som gjør en forskjell

Lanzarote – en del av Kanariøyene

Lanzarote er blant de vestlige Kanariøyene. Den er vulkansk, har spennende vinproduksjon og lave, hvite bygninger. Der er flere severdigheter verdt å bruke tid på, blant annet kan jeg anbefale en tur til Timanfaya nasjonalpark.

Vinområdet La Geria er en opplevelse å få med seg. Hotel César Lanzarote ligger en kort kjøretur unna flere gode vingårder man kan besøke. Det er også mange flotte strender, flere gode restauranter og en rekke hotell med høy kvalitet. Om du får lyst å dra på en aldri så liten utflukt, vil jeg anbefale å ta en båt over til La Graciosa, hvor du finner enda flere flotte strender.

Les gjerne mer om min reiseguide Lanzarote på 1-2-3 her, dersom du vurderer en reise til Lanzarote. Her får du mine beste tips til deg som setter pris på kvalitet og bærekraftig reise. Hotel César Lanzarote er en av hotellene det tipses om der.


PS! For flere reisetips, følg gjerne Instagram @reiselykke og på Facebook @reiselykke

Meld deg på mitt nyhetsbrev her 👇🏼


Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!