Overnatting i Kotor, Montenegro

Overnatting i Kotor, Forza Mare, Perast

Skal du til Montenegro, må du nesten oppleve Kotor. Og den beste måten, er selvsagt om du overnatter i Kotor eller området rundt.

Vakker natur, med muligheter for å dra på padletur i kajakk, topptur i fjellene, til Unesco-byene Perast og Kotor, starte dagen med en yoga-time, eller rett og slett bare slappe av i idylliske omgivelser.

Her er noen tips til overnatting i Kotor:

Inneholder annonselenker

Palazzo Radomiri i Dobrota, Kotor

Her bodde vi! Et lite familiedrevet hotell med rundt ti rom beliggende på solsiden av bukta i Dobrota mellom Kotor ogPerast. Frokosten er enkel og inkludert (i hvertfall i vårt tilfelle) og bestilles fra en meny. Rommene er enkelt, men delikat innredet, størrelsen varierer på rommene. Hotellet har solsenger på en pir, der man kan gå uti og svømme fra en stige. En herlig måte å ta seg en morgendukkert på.

Her kan du også leie sykkel, kajakk, samt – ikke minst – hotellet tilbyr yoga! En bedre start på dagen finnes knapt.

Sjekk priser og se bilder her.

Forza Mare i Dobrota, Kotor

Forza Mare hadde ikke ledige rom da vi var der, men vi ville garantert trivs her også. For her spiste vi både lunsj og middag – og deres restaurant er også å anbefale. Lekkert, idylliske omgivelser, super service. Hotellet har for øvrig fem stjerner, individuelt innredete rom, samt spa.

Hotellet har spa og solsenger ved sjøkanten. Og ikke minst: det skal ha huset celebre gjester som Beyonce og Jay-Z …

Sjekk priser og se bilder her.

Overnatting i Kotor, Montenegro

Boutique Hotel Astoria i Kotor

Foretrekker du å bo midt inne i Unesco-destinasjonen Kotors gamleby, ville jeg selv valgt Boutique Hotel Astoria. Det har høyt score på søkemotorerer, i tillegg så det veldig hyggelig ut da jeg gikk forbi i Kotor.

Sjekk priser og se bilder her.

Ønsker du å bo i Perast, kan jeg tipse om disse to:

Overnatting i Kotor, Montenegro, Hotel Per Ast

Perast sett fra hotellets inngang

Hotel Per Astra, Perast

Hotel Per Asta ligger litt unna det lille bysentrumet, men nært både sjø og gateliv. Tilbaketrukket og rolig, med basseng med utsikt mot Kotor-bukta.

Sjekk priser og se bilder her.  

Overnatting i Kotor, Montenegro, Hotel Conte, Perast

Hotel Conte i Perast ligger like ved sjøkanten med fantastisk utsikt over bukta

Hotel Conte, Perast

Conte Hotel and Restaurant ligger sentralt plassert langs sjøkanten og like ved torget i Perast, med en bedre restaurant og hyggelig bar. Selve huset er vernet, og inne i lokalene er antikviteter utstilt. Her kan du bo i leilighet eller suite. Passer det ikke å overnatte her, vil jeg likevel anbefale en lunsj på restauranten ved sjøkanten. God mat og vakker utsikt. Her ble vi sittende lenge!

Sjekk priser og se bilder her. 

 

Lenkene i innlegget er affilitate-lenker til booking.com. Det betyr at om du bestiller rom via disse, vil en ørliten avkortning komme Reiselykke til gode – selvsagt uten ekstra omkostninger for deg. 

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.