Overnatting i Los Angeles: 5 trendy hotell

Inneholder reklamelenker_tagHollywood skiltet, Walk of Fame, Venice Beach, Rodeo Drive, Universal Studios. Det er ikke mangel på sights å se når man besøker Los Angeles. Velkommen til The City of Angels, Stars & Wanna Be’s – og tips til trendy overnatting i Los Angeles! 

Los Angeles

Byen er diger, avstandene er store, severdighetene ligger spredt. Byen bretter seg ut i et enorm omfang, hvor det mer er snakk om flere byer knyttet sammen i et omegn kalt LA. Det er vanskelig å komme seg rundt uten bil her. Byens gater svinger seg, bukter seg, i fire-felts veier. Biler tuter, det er få overgangsfelt. I det hele tatt ikke en avslappende by å besøke. Da er det greit å bo ok, kanskje et sted med utsikt, et basseng, og ikke minst – en liten skjermet oase fra all hektisk byliv.

Sunset Strip

Selv valgte vi oss denne gang å konsentrere oss om Sunset Boulevard i West Hollywood, den delen som gjerne går under benevnelsen The Sunset Strip, eller ganske enkelt The Strip. Kjent for 1930- og 1940-tallets glamour, og som 1970-tallets tilholdssted for band som The Doors og Led Zeppelin, er det fortsatt mye som skjer i området. Her ligger boutiques, restauranter, nattklubber og comedy clubs. En rekke hotell i området tilbyr overnatting. Reiselykke har sjekket ut tre alternativer til hotellovernatting langs The Sunset Strip – alle tre trendy og ikke av de rimeligste alternativene for overnatting:

Mondrian Hotel

Overnatting i Los Angeles: Hotel Mondrian
Hotel Mondrian har basseng med utsikt over Los Angeles

Mondrian Hotel i LA ligger bra til med utsikt over hele byen, enten fra rommene som vender mot byen, men også fra bassenget og restauranten. Min erfaring er at de ansatte er hyggelige, og at jeg som hotellgjest var garantert innpass baren Skybar. Party vibe ved bassenget dagen lang, som maksimeres fredag ettermiddag. Personlig testet!

Oppdatert info: etter at vi bodde der i 2013 har jeg vært tilbake og sjekket hotellet, som nå fremstår som noe mer slitt. Det ser også ut til at hotellet har mistet litt av glansen som it-stedet.

Sjekk priser på overnatting her

The Standard West Hollywood

Litt lenger borte på The Strip, men fortsatt innen gangavstand til Sunset Plaza. Med trendy interiør og bølgeformet eksteriør appellerer dette hotellet til et noe yngre klientell, og ligger noe rimeligere i pris enn The Mondrian. Tilbyr også et lite basseng, bar og restaurant. Personlig besøkt!

Sjekk priser på overnatting her 

Overnatting i Los Angeles: The Standard Hollywood

Sunset Tower Hotel

Midt mellom The Mondrian og The Standard ligger art deco bygningen Sunset Tower Hotel. En trendsetter da det åpnet i 1929, har det nå etablert seg som et hotell som kombinerer historisk sus med moderne komfort. Et lite basseng med noen få solsenger er plassert like foran restauranten. Hyggelig og rolig atmosfære, og mang en Hollywood-stjerne holder dette hotellet som sin favoritt. The Tower Bar var en gang Bugsy Siegels leilighet. Her har også Marilyn Monroe, Greta Garbo og Clark Gable bodd. Blandt andre … Personlig besøkt!

Sjekk priser på overnatting her

Flere hotell langs Sunset strip i Los Angeles

Det tidligere legendariske The Hyatt West Hollywood, nå navngitt Andaz West Hollywood. Personlig besøkt!

Sjekk priser på overnatting her 

Eller hva med det ikoniske, stjernespekkede Chateau Marmont? Her kan du bo i romslige hotellrom, med Hollywood-historikk i veggene. Kanskje det frister å å bo i din helt egen bungalow, i hotellets skjermede hage – midt i LA? 

Personlig testet! En egen omtale av hotellet kommer.

Sjekk priser på overnatting her

Du kan lese mer om Los Angeles på Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Los_Angeles 20130728-205004.jpg20130728-204317.jpg20130728-204538.jpg

Hotelltipsene i dette innlegget inneholder affiliate-lenker til hotell-booking siden booking.com Vi benytter selv ofte booking.com ved bestilling av hotell

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!