Reiseguide til Lanzarote

Reiseguide til Lanzarote

Nyhet: Jeg har reist, researchet, skrevet, fotografert, designet og nå publisert en reiseguide til Lanzarote for kvalitetsbevisste reisende. 

Lanzarote had me at hello! 👋🏼

Derfor dro jeg tilbake for å gjøre research og utgi en ny reiseguide i serien Reiselykke på 1-2-3

Jeg var på visningstur på øya på tampen av fjoråret, invitert av Spanias turistkontor i Norge. Dernest dro jeg tilbake. Jeg måtte se mer!

Tiden jeg fikk først var ikke tilstrekkelig for å gjøre research til et mer omfattende produkt som det jeg nå utgir. Men presseturen hadde definitivt trigget en nysgjerrighet og begeistring for øya i meg.

Likevel: For å skrive en guide som dette jeg nå utgir, visste jeg at jeg måtte sjekke ut flere hotell og serveringssteder. Jeg ønsket også å kunne reise rundt på øya på egne hånd, for å erfare det, samt stoppe når jeg ville. Slik kunne jeg skape noe litt mer omfattende enn en først planlagt enkeltstående artikkel. Som tenkt, som sagt, så gjort.

For ordensskyld: Du kan regne resten av dette innlegget som reklame for eget produkt … 😉

Lanzarote for kvalitetsbevisste reisende

Nå er guiden her! LANZAROTE  på 1-2-3 retter seg mot den kvalitetsbevisste reisende. Deg, som er glad i god mat og vin, som setter pris på overnattingssteder utenom det vanlige. Den er også for deg som gjerne vil se mer av stedet du reiser til enn nærmeste solseng. 

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen? Det er akkurat deg jeg har hatt i tankene da jeg skrev denne guiden!

Lanzarote er ei øy som har klart å ta vare på den tradisjonsrike, lave, hvitmalte bebyggelsen. Det er øya som i César Manriques ånd nå kan kalle seg en bærekraftig destinasjon. Lanzarote har også en strategi om å rette seg mot high end-turistene. Altså tilreisende som er kvalitetsbevisste og som gjerne legger igjen penger lokalt og vil ha en unik opplevelse.

Dette er ikke en komplett reiseguide over Lanzarote, med oversikt over alle overnattingssteder, restauranter og tilbud. Reiserådene jeg deler, er kuratert, personlig valgt ut og basert på min egen erfaring med å reise der. Jeg har også hatt samtaler, foretatt intervjuer og fått tips underveis.

Selvsagt kan jeg ikke gå god for andres smak, meninger eller ønsker for egen reise. Jeg deler her mine erfaringer og anbefalinger etter beste evne.

Reiseguiden er skrevet som en hjelpende hånd. Slik at du kan forberede deg og planlegge reisen i forkant. Lanzarote på 1-2-3 er som et omfattende, 60 siders reisemagasin viet kun én destinasjon – Lanzarote. Digitalt, kjapt å laste ned og fri for reklame. Guiden blir også gjerne med på tur – enten via mobil eller lesebrett.

reiseguide til Lanzarote

LANZAROTE på 1-2-3 er en 60 siders guide i pdf-format. Den er illustrert med mine egne fotografier. Guiden har artikler knyttet til lokal mat og vin, samt mine beste reisetips.

Og du: Den inneholder lenke til kart med avmerkede steder omtalt i guiden. Hending, ikke sant? 

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Reiselykke

Reiselykke er et norsk reise- og kulturmagasin, med fokus på reiser i kultur, mat og vin. Her får du personlig historiefortelling, tips til bærekraftige reiseopplevelser og bra overnattingssteder. Grunnlagt av Mette Solberg Fjeldheim. Kåret Norges beste reiseblogg.

error: Content is protected !!