Hotelltips: Secrets Lanzarote Hotel & Spa

Hotelltips: Secrets Lanzarote Hotel & Spa

Secrets Lanzarote Hotel & Spa er et “adults only”-hotell for deg som ønsker luksusferie i skjermede omgivelser.

Her er det spa og veldig bra utstyrt treningsrom. Der er flere restauranter og et par – tre basseng. Der tilbys også ulike aktiviteter, som blant annet yoga.

Om du går for Preferred Club-løsningen, får du tilgang til en eksklusiv del av hotellkomplekset, egen frokostsal og et rom med kaker og forfriskninger dagen lang. Og sikrer du deg rom i denne delens første etasje, får du direkte utgang til basseng.

Pluss for god seng, deilig sengetøy og godt utvalg i frokostsalen 👌🏽


Hotellet ligger ikke ved stranden (men ut mot havet med klipper rundt). Dersom du er opptatt av tilgang til strand, er det i så fall lurt med leiebil. Det vil jeg uansett anbefale, for da kommer du deg enkelt rundt på øya. Der er mye å se!

Les også: César Manrique: Skulptøren bak Lanzarotes bærekraftige fremtid

Beregn også å ta litt taxi om du drar til Playa del Carmen om kveldene og vil ha et glass til middagen.

Det er ellers gåavstand til yachthavna Puerto Calero, som retter seg mot high end-skiktet. Der ligger noen butikker og en rekke restauranter.

Booking.com har klassifisert hotellet på bærekraftnivå 2 og deres kunder gir hotellet et score på 8,6.

Konklusjon: Hotellet passer best for deg som ønsker et fem-stjerners opphold kun for voksne gjester og liker å bo litt utenfor «der det skjer», i rolige, skjermede omgivelser.

Mer å lese fra Lanzarote / Kanariøyene:

reklame for egen utgivelse

César Manrique: Skulptøren bak Lanzarotes bærekraftige fremtid

Øyhopping Kanariøyene – de vestlige øyene

Matkultur på Kanariøyene: en reise i smak, tradisjon og historie

Hotellrommet i Preferred Club-avdelingen med ekstra bred seng.

Reiselykke var invitert på pressereise av Spanias turistkontor i Norge. Ingen føringer er lagt for hva som publiseres, skrives eller deles.

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!