Støtvig Hotell: En touch av New England

Støtevig Hotell

Det er ikke ved østkysten av USA vi befinner oss. Heller ikke ved svenske-kysten, hvor enn sjarmerende det er her ved sjøkanten. For der jeg befinner meg i skrivende stund, er på Støtvig Hotell på Larkollen. Et lite sted langs Oslofjorden.

Støtvig Hotell er nyrenovert, og åpnet høsten 2013. Kjent som et idyllisk sted allerede langt tilbake i tid, er det nå et helt nytt hotellkonsept som her ved Oslofjorden møter firmaer, kjærestepar og venninner på henholdsvis konferanse, romantisk gourmet-weekend eller spa-opphold. Støtvik Hotell tilbyr nemlig alt dette.

Med interiører á la Hamptons og en spa-avdeling som har fått besøk av haien kjent fra skrekk-filmen Hai-sommer, er det ikke akkurat typisk norsk det som møter oss. Og det kler dette stedet. For en stakket stund kan man føle seg langt av gårde, selv om man oppholder seg ikke lange kjøreturen fra Oslo sentrum.

Frokost- og lunsj-buffeten er virkelig bra. Á la carte tilbys på kveldstid.

Hotellets spa-avdeling tilbyr kalde og varme kulper, steambad og badstue. Det finnes et utendørs infinity-pool i tilknytning til spa-avdelingen, der man svømmer innenfra og ut, og kan ligge plaskende og se ut mot havet i fronten av hotellet …

Rommene er romslige og trivelige. Badromsproduktene er av høy kvalitet. Et barnevennlig hotell med dertil egnet strand og lekerom.

Hvordan dra dit

Tog, fly eller bil. 55 minutter fra Oslo sentrum og fra Svinesund. 15 minutter fra Moss Lufthavn-Rygge, Rygge togstasjon og Moss sentrum.

Anbefales! 

 

Likte du denne artikkelen? Del den gjerne!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *