Thailand: Øyhopping i Mu Koh Chang

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

8 Comments
 1. Hei, Ingeborg!

  Så hyggelig å høre 😀

  Ja, det ville ikke vært meg i mot, heller, å ta en tur tilbake til Thailand 😉

 2. He, he, kan ikke si meg uenig i det! Det er skikkelig kaldt om dagen her hjemme 😉

 3. Thailand, mitt Thailand..!!! Dette var ikke helt feil en grå februardag i Oslo. Klong Prao er nytt for meg og dit tar jeg gjerne turen neste gang jeg reiser til Thailand!

 4. Hei Elisabeth.

  Takk for kommentar! Jeg er også veldig glad i Thailand. Et fantastisk land å feriere og reise rundt i.

 5. Kjempe flott film, Mette! Ser virkelig herlig ut! 🙂 Dit vil jeg! 😉

error: Content is protected !!