Thailand: Øyhopping i Mu Koh Chang

PresseturLike utenfor Tra, lengst sør-øst i Thailand, ligger nasjonalparken Mu Koh Chang med i alt 52 øyer. Blir du med?

Denne reisevideoen viser litt fra da vi dro på øyhopping mellom fire av øyene. Du finner mer informasjon, inspirasjon og tips til Mu Koh Chang, Koh Chang og Trat-området her på Reiselykke – i linkene under.

Reisetips om øyene i Mu Koh Chang:

  • Øyhopping i Thailand: Denne artikkelen beskriver fire av øyene i Klong Prao noe nærmere, samt inneholder flere bilder og informasjon om hvordan du kommer dit.
  • Elefantøya Koh Chang: Denne artikkelen er en reiseguide til den større øya Koh Chang, som er utgangspunktet for å reise til disse øyene. Her finner du mer inspirasjon, flere bilder og ikke minst tips til opplevelser, aktiviteter, restauranter og overnatting på Koh Chang og i området rundt.

Denne reisen ble gjort mulig gjennom en sponset pressereise i regi av Tourism Thailand. Ingen føringer er lagt for publisering, vinkling eller innhold. 

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

8 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.