Thailand: Øyhopping i Mu Koh Chang

PresseturLike utenfor Tra, lengst sør-øst i Thailand, ligger nasjonalparken Mu Koh Chang med i alt 52 øyer. Blir du med?

Denne reisevideoen viser litt fra da vi dro på øyhopping mellom fire av øyene. Du finner mer informasjon, inspirasjon og tips til Mu Koh Chang, Koh Chang og Trat-området her på Reiselykke – i linkene under.

Reisetips om øyene i Mu Koh Chang:

 • Øyhopping i Thailand: Denne artikkelen beskriver fire av øyene i Klong Prao noe nærmere, samt inneholder flere bilder og informasjon om hvordan du kommer dit.
 • Elefantøya Koh Chang: Denne artikkelen er en reiseguide til den større øya Koh Chang, som er utgangspunktet for å reise til disse øyene. Her finner du mer inspirasjon, flere bilder og ikke minst tips til opplevelser, aktiviteter, restauranter og overnatting på Koh Chang og i området rundt.

Denne reisen ble gjort mulig gjennom en sponset pressereise i regi av Tourism Thailand. Ingen føringer er lagt for publisering, vinkling eller innhold. 

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

8 Comments
 1. Hei, Ingeborg!

  Så hyggelig å høre 😀

  Ja, det ville ikke vært meg i mot, heller, å ta en tur tilbake til Thailand 😉

 2. He, he, kan ikke si meg uenig i det! Det er skikkelig kaldt om dagen her hjemme 😉

 3. Thailand, mitt Thailand..!!! Dette var ikke helt feil en grå februardag i Oslo. Klong Prao er nytt for meg og dit tar jeg gjerne turen neste gang jeg reiser til Thailand!

 4. Hei Elisabeth.

  Takk for kommentar! Jeg er også veldig glad i Thailand. Et fantastisk land å feriere og reise rundt i.

 5. Kjempe flott film, Mette! Ser virkelig herlig ut! 🙂 Dit vil jeg! 😉

error: Content is protected !!