Venninnetur til Amsterdam

Venninnetur til Amsterdam

Sjarmerende og koselige Amsterdam er en populær destinasjon for mange som reiser på venninnetur. Det er ikke rart, for her er det mye å velge mellom, og alle trenger ikke gjøre det samme.

De som vil, kan jo rusle rundt på markeder, andre kan leie sykkel og sykle litt rundt. Kulturinteresserte venninner kan ta seg en tur på et av de mange museene, mens shoppingglade vil finne litt av hvert å la lommeboka bryne seg på.

Her er 5 tips til dere som planlegger

Venninnetur til Amsterdam:

1. Lloyd Hotel & Cultural Embassy er et superkult hotell, der dere kan bo i henhold til det prisnivået dere ønsker. Hotellet har nemlig alt fra 1 til 5 stjerners rom! Hotellet har også en hyggelig restaurant, der det serveres både frokost, lunsj og middag.

2. Foodhallen er som en blanding av Vippa og Mathallen i Oslo. Her ligger rom etter rom med matutsalg, hvert av dem dedikert til et snevert konsept, som dimsum, kaker, falaffel eller annet. Her selges også gin tonics i en egen bar med bredt menyutvalg og det finnes også egen bar for mikrobrygget øl. Ligger i området Oud-West utenfor kanalringen.

3. iamsterdam City Card kan være en lur investering om dere har tenkt å reise mye rundt med offentlig transport, samt å besøke en del severdigheter i Amsterdam.

4. En runde på kanalen hører med, om dere ikke har vært i Amsterdam tidligere. Billettutsalg finnes mange steder, og det fungerer etter hop on / hop off-konseptet.

5. Ta en dag i Rotterdam: Rotterdam fremstår som en ultramoderne, futuristisk by, der innovasjon, kreativitet og eksperimentering har fått utfolde seg. Togturen tar rundt tre kvarter.

Her finner dere reistips til Rotterdam

Flere tips til Amsterdam finner du her

Affiliate-annonse til Booking.com

Hotelltips i Amsterdam

Lloyd Hotel & Cultural Embassy

Lloyd Hotel & Cultural Embassy

Lloyd Hotel & Cultural Embassy er verdens første 1 til 5 stjerners hotell under ett tak! Her kan man bo som man vil, etter eget ønske eller budsjett. Mer enn 50 nederlandske designere har bidratt til hotellet, som legger spesielt til rette for kreative reisende og som i tillegg til hotell, driver restaurant og arrangerer kulturelle eventer.

Her bodde jeg og bildet over er fra mitt rom, som er et 5 stjerners rom. Hotellet ligger kun tre trikkestopp unna Amsterdam Centraal.

Les mer her

Pulitzer Hotel

Pulitzer Hotel er et unikt 5 stjerners hotell sentralt i Amsterdam.

Hotellet består av 25 kanalhus fra det 17. og 18. århundre, der ingen rom er like.

Les mer her

Hoxton

Jeg digger atmosfæren på Hoxton-hotellene. Dette Hoxton-hotellet består av fem kanalhus sentralt i Amsterdam.

Les mer her

Siste reise til Amsterdam var sponset av KLM

Likte du denne artikkelen? Del den gjerne!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *