Venninnetur til Amsterdam

Sjarmerende og koselige Amsterdam er en populær destinasjon for mange som reiser på venninnetur. Det er ikke rart, for her er det mye å velge mellom, og alle trenger ikke gjøre det samme.

De som vil, kan jo rusle rundt på markeder, andre kan leie sykkel og sykle litt rundt. Kulturinteresserte venninner kan ta seg en tur på et av de mange museene, mens shoppingglade vil finne litt av hvert å la lommeboka bryne seg på.

*Denne nettsiden inneholder affiliate lenker, der Reiselykke mottar en liten kommisjon fra kjøp uten ekstra kostnad for deg. Inntektene bidrar til å dekke kostnadene ved å drifte denne nettsiden, som er fylt med gratis reisetips og nyttig informasjon for lesere som deg.

Her er 5 tips til dere som planlegger

Venninnetur til Amsterdam:

1. Legg turen til Museumsinseln om dere er en gjeng kunstinteresserte venninner. Her ligger nemlig både Rijksmuseet og Van Gogh-museet.

Rijksmuseum og iamsterdam skilt

2. Foodhallen er som en blanding av Vippa og Mathallen i Oslo. Her ligger rom etter rom med matutsalg, hvert av dem dedikert til et snevert konsept, som dimsum, kaker, falaffel eller annet.

Her selges også gin tonics i en egen bar med bredt menyutvalg og det finnes også egen bar for mikrobrygget øl. Ligger i området Oud-West utenfor kanalringen.

TIPS: Hva med å dra på en guidet mattur i Amsterdam? Sjekk ut dette tilbudet her*

3. Lei sykler og dra på et av de mange markedene i Amsterdam. Her er tips til en guidet sykkeltur rundt i Amsterdam*

4. En runde på kanalen hører med, om dere ikke har vært i Amsterdam tidligere. Billettutsalg finnes mange steder, og det fungerer etter hop on / hop off-konseptet.

TIPS: Hva med en klassisk båttur med ost og vinsmaking? Sjekk denne muligheten nærmere her*

5. Ta en dag i Rotterdam: Rotterdam fremstår som en ultramoderne, futuristisk by, der innovasjon, kreativitet og eksperimentering har fått utfolde seg. Togturen tar rundt tre kvarter.

Les mer om Rotterdam i denne artikkelen

Flere tips til Amsterdam

Hotelltips i Amsterdam

Lloyd Hotel & Cultural Embassy

Lloyd Hotel & Cultural Embassy * er verdens første 1 til 5 stjerners hotell under ett tak! Her kan man bo som man vil, etter eget ønske eller budsjett. Bildet over er fra et av deres 5 stjerners rom. Hotellet ligger litt utenfor sentrum, tre trikkestopp fra Amsterdam Centraal.

Pulitzer Hotel * er et unikt 5 stjerners hotell sentralt i Amsterdam. Hotellet består av 25 kanalhus fra det 17. og 18. århundre, der ingen rom er like. Her er det lunt, hyggelig og luksuriøst å bo. 

The Hoxton Amsterdam: Jeg digger atmosfæren på Hoxton-hotellene. Dette Hoxton-hotellet består av fem kanalhus sentralt i Amsterdam.


PS! For flere reisetips, følg gjerne Instagram @reiselykke og på Facebook @reiselykke

Meld deg på mitt nyhetsbrev her 👇🏼


Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Reiselykke

Reiselykke er et norsk reise- og kulturmagasin, med fokus på reiser i kultur, mat og vin. Her får du personlig historiefortelling, tips til bærekraftige reiseopplevelser og bra overnattingssteder. Grunnlagt av Mette Solberg Fjeldheim. Kåret Norges beste reiseblogg.

error: Content is protected !!