Venninnetur til Amsterdam

Venninnetur til Amsterdam

Sjarmerende og koselige Amsterdam er en populær destinasjon for mange som reiser på venninnetur. Det er ikke rart, for her er det mye å velge mellom, og alle trenger ikke gjøre det samme.

De som vil, kan jo rusle rundt på markeder, andre kan leie sykkel og sykle litt rundt. Kulturinteresserte venninner kan ta seg en tur på et av de mange museene, mens shoppingglade vil finne litt av hvert å la lommeboka bryne seg på.

Her er 5 tips til dere som planlegger

Venninnetur til Amsterdam:

1. Legg turen til Museumsinseln om dere er en gjeng kunstinteresserte venninner. Her ligger nemlig både Rijksmuseet og Van Gogh-museet.

Rijksmuseum og iamsterdam skilt

2. Foodhallen er som en blanding av Vippa og Mathallen i Oslo. Her ligger rom etter rom med matutsalg, hvert av dem dedikert til et snevert konsept, som dimsum, kaker, falaffel eller annet. Her selges også gin tonics i en egen bar med bredt menyutvalg og det finnes også egen bar for mikrobrygget øl. Ligger i området Oud-West utenfor kanalringen.

3. Lei sykler og dra på et av de mange markedene i Amsterdam. Her er noen tips til det

4. En runde på kanalen hører med, om dere ikke har vært i Amsterdam tidligere. Billettutsalg finnes mange steder, og det fungerer etter hop on / hop off-konseptet.

5. Ta en dag i Rotterdam: Rotterdam fremstår som en ultramoderne, futuristisk by, der innovasjon, kreativitet og eksperimentering har fått utfolde seg. Togturen tar rundt tre kvarter.

Her finner dere reistips til Rotterdam

Flere tips til Amsterdam finner du her

affiliate-reklame

Hotelltips i Amsterdam

Lloyd Hotel & Cultural Embassy

Lloyd Hotel & Cultural Embassy

Lloyd Hotel & Cultural Embassy er verdens første 1 til 5 stjerners hotell under ett tak! Her kan man bo som man vil, etter eget ønske eller budsjett. Mer enn 50 nederlandske designere har bidratt til hotellet, som legger spesielt til rette for kreative reisende og som i tillegg til hotell, driver restaurant og arrangerer kulturelle eventer.

Her bodde jeg og bildet over er fra mitt rom, som er et 5 stjerners rom. Hotellet ligger kun tre trikkestopp unna Amsterdam Centraal.

Les mer her

Pulitzer Hotel

Pulitzer Hotel er et unikt 5 stjerners hotell sentralt i Amsterdam.

Hotellet består av 25 kanalhus fra det 17. og 18. århundre, der ingen rom er like.

Les mer her

The Hoxton

Jeg digger atmosfæren på Hoxton-hotellene. Dette Hoxton-hotellet består av fem kanalhus sentralt i Amsterdam.

Les mer her

Jeg har vært flere ganger i Amsterdam, og denne artikkelen er basert på flere turer dit. Min siste flyreise til Amsterdam var sponset av KLM

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.