Bab Al Shams, Dubai

Bab Al Shams, Dubai
Bab Al Shams i Dubai

Inneholder reklamelenker_tagDubai. Skyhøye bygninger, enorme kjøpesentre, langstrakte strender. Innendørs skibakke, en falsk oppbygget øy formet som en palme, verdens høyeste bygg. Men Dubai er mer enn dette.

Mye mer faktisk. For Dubai er også mengder med sand, enorme områder av udyrkbar mark, vidder av små, tørre sandkorn. Og vil du oppleve noe annet enn storby og ekstravagansa i Dubai, er det nettopp hit du skal dra: ut i ørkenen. Og overnatt gjerne på Bab Al Shams. Eventuelt tilbring en dag der, ved bassenget.

Bab Al Shams Desert Resort and Spa

Hotellet ligger kun en times kjøretur fra sentrum av Dubai. Dette ørkenhotellet er ikke spesielt billig å overnatte på – men for en opplevelse! Det er som man aner historikken i veggene her. Men som det meste med Dubai; også dette bygget er relativt nytt.

Likevel føles det mer ekte, mer reelt arabisk.

Det henger nok mest sammen med byggets utforming, med kriker og kroker, arabiske tepper, et inngangsparti med sand, og at bygget i seg selv er formet etter arabisk landsbystil.

Sjekk pris på Bab al Shams her

Mer informasjon om hotellet under bildene

Har du et døgn til rådighet?

Om flyet ditt ankommer Dubai tidlig morgen, vil jeg anbefale å få maks ut av oppholdet her ute i ørkene. Ved tidlig check in, rekker du frokosten ute i solen. Dernest er det bare å tilbringe dagen ved bassengkanten, kanskje til nøds ta en ridetur på en av kamelene som holder til i området, eller se falkeshow ettermiddagstid. Lunsjen inntas gjerne ved bassengområdet, mens dagen avsluttes med solnedgangsdrink på Al Sarab Rooftop Bar. Hotellet har flere restauranter. Men vil du oppleve et riktig arabisk show, med kameler som rir på sanddynene, opplyst i det fjerne, magedanse show og annen underholdning, kan du rusle ned til hotellets arabiske restaurant, Al Hadheerah. Her får du kryddere for alle sanser og en helaften ute blandt sanddyner.

Dagen etter kan dere nyte i hotellets flotte omgivelser, før reisen endelig tar dere til Dubai by. Her venter strender, store hotellresepsjoner med gull og glitter, i skyhøye bygninger av glass og stårl samt all verdens shoppingmuligheter og restauranttibud.

Sjekk pris på Bab al Shams her

 

Denne hotellomtalen inneholder reklamelenke til booking.com. Vi benytter selv ofte booking.com ved bestilling av hotellopphold. 

Likte du denne artikkelen? Del den gjerne!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *