Aschehoug og Reiselykke inviterer til reisekveld i Oslo

Aschehoug forlags nye eventavdeling, Aschehoug Akademi – kunnskap og opplevelser, har invitert meg inn i et spennende samarbeid!  Torsdag 19. april blir det ”Reisekveld med Reiseslykke” i Aschehougs splitter nye lokaler i forlagshuset.

Reisekvelden har fått den beskrivende tittelen ”Reisekveld med Reiselykke: en smak av Sri Lanka”. Og ja – vi snakker virkelig om smak og sanseopplevelser knyttet til reisemålet Sri Lanka.

I tillegg til mitt foredrag fra Sri Lanka, der det blir vist både bilder og noe film, vil det bli servert en smakfull srilankisk suppe, tilberedt av Aschehougs egen kokk, Stian Brækkan.

Sommelier Paola Torkildsen fra Robert Prizelius AS vil presentere og servere tre glass vin som passer til asiatisk mat: Miguel Torres, Henri Bourgeois og William Fevre.

Og – det blir selvsagt også mulig å ta seg en kopp med selveste nasjonaldrikken fra Sri Lanka: te. De som måtte foretrekke det, kan gjerne ta seg en kopp kaffe. I tillegg vil alle deltakere være med i trekningen av bokpakker fra Aschehoug forlag. 

Jeg håper du har lyst å komme!

Pris er kun kr. 200, og inkluderer:

  • Reiseforedrag ved meg 
  • Krydret suppe fra Sri Lanka
  • Tre glass vin (produsenter: Miguel Torres, Henri Bourgeois og William Fevre
  • Te / kaffe

Et røverkjøp, spør du meg 😉 

Billetter er å få kjøpt her på Tikkio.no. NB! Begrenset antall plasser! Her finner du eventet på Facebook

Velkommen! Hilsen oss

Aschehoug Akademi_logo
Reiselykke logo
Festkledde kvinner
Her er en festskledd gjeng på vei til noe gøy på Sri Lanka. Klarer vi å lage like god stemning hos Aschehoug?!

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

2 Comments
error: Content is protected !!