Jeg er utnevnt turist-ambassadør for Andalucía

Jeg hadde vel aldri drømt om at skrivingen og reisingen min skulle kunne føre til en ambassadør-tittel. Men slik skulle det gå! 

Spanias turistkontor i Norge har utnevnt meg til turist-ambassadør for Andalucía 🇪🇸 

Det ser jeg på som en stor ære! 🙏🏼

I den anledning har jeg fått det store og gjeve oppdraget med å fylle hele det siste nummeret av Spaniamagasinet, som denne gang er en spesialutgave om Andalucía 🙌🏽

Når Spanias turistattaché i Norge, Juan Francisco Cervero, skriver at han var «den første som ble slått i bakken av Mettes opplevelser og reisebeskrivelser» skjønner jo også jeg at jeg har dypdykket i et Andalucía som slett ikke alle kjenner til – selv ikke spanjoler selv. 

Og som Turistkontoret i Andalucías utsending, Christina Fuentes, sa til meg for litt siden: «Tusen takk for at du forteller om vår kulturarv på en så respektfull måte.». 

Det varmer, for det er nettopp det jeg har forsøkt: Å formidle en kompleks kultur, historie og tradisjon, som jeg har fått bli kjent med, med innsikt og respekt. Det er derfor jeg har gravd så dypt, lest, stilt spørsmål og prøvd å se sammenhenger – og dele min forståelse med dere lesere. 

Denne utgaven av Spaniamagasinet består av mange artikler, så her er nok å lese! Der tar jeg utgangspunkt i min e-bok «Andalucia på 1-2-3. Kulturen, maten, tradisjonen» og min store rundreise i regionen tidligere i år. E-boka kjøper du her

Håper du vil lese! All tekst og flere av fotografiene er levert av meg / Reiselykke Media. 

Her er jeg sammen med Juan Francisco Cervero, turistattaché for Spania i Norge, og Christina Fuentes, utsending for turistkontoret i Andalucía.

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!