Hotellomtale: Manchebo Beach Resort & Spa

Eksklusivt og sjarmerende  boutique hotell plassert på den rolige delen av Eagle Beach, som er kåret en av verdens 10 vakreste strender av TripAdvisors lesere. Rett på stranden, med basseng, spa, yoga-paviljong og flere restauranter er dette adults only-hotellet et perfekt sted å lade batteriene.

Manchebo Beach

Stil: Stilfull og hyggelig boutique resort

Setting: Rett på stranden, ved berømte Ealge Beach

Beliggenhet: Stille og rolig plassert ved Low Rise-hotellene

Kjekt å vite: Hotellet har særlig fokus på wellness, har egen kjøkkenhage og smilende, vennlig personal

Nettside: Manchebo Beach Resort & Spa

Utforsk mer: Les mer om Aruba her

Om hotelltesten

Jeg har personlig testet hotellet, fasiliteter og yoga-tilbudet i forbindelse med en pressetur til Aruba, hvor jeg valgte å bli igjen noen ekstra dager på Aruba og hotellet.

Rom og bad

Hotellrommene finnes i ulike størrelser. Mitt var romslig, med to separate senger, balkong og utsikt mot basseng, yogapaviljong og stranden for øvrig. Rommene inneholder kjøleskap, kaffetrakter, mikroovn, m.m. Hotellet er 50 år gammelt, renovert i senere år, med et interiør som er behagelig og holdt i lune toner. Se de ulike hotelltypene her

Rom på Manchebo

Restaurant og bar

 • Ike’s Bistro er hotellets hovedrestaurant, der det serveres frokost og middag i friluft. Rettene er fusion mellom middelhavsmat og karbisk lokalmat.
 • The Chophouse er den mest formelle, en fransk biffrestaurant med hvite duker og fokus på kvalitetsbiff
 • Omakase er hotellets japanske restaurant, med Mylene Lapinid fra Filippinene som chef
 • Pega Pega Beach Bar and Grill serverer cocktails og lunsj dagen lang ved bassenget og på stranden

Utsikt fra rom på Manchebo

Frokost

Her velger du mellom á la carte og husets buffet, med personlig tilberedte eggeretter, frisk frukt og diverse typiske frokostvarianter.

Manchebo ved stranden

Ved bassenget / stranden

Hotellet ligger rett på stranden, med parasoller (stråtak) og solstoler til låns. Stranden er stor og man trenger ikke ligge tett på hverandre. Det er også solsenger oppe ved bassenget, som ligger mellom Ike’s Bistro og Pega Pega. Strand- og hageområdet rommer også hengekøyer og sittegrupper.

Manchebo Beach Resort & Spa

Andre fasiliteter

Daglige yoga- og pilatestimer med profesjonelle instruktører er inkludert i hotellprisen og finner sted i yogapaviljongen på stranden om morgenen og kvelden ved solnedgang. Spa del Sol er anerkjent som Arubas beste spa, med lekre omgivelser og dyktige ansatte. Jeg har selv testet en spatime her, i en av bungalowene som ligger rett på stranden, med utsikt mot det turkise havet.

Spa del Sol Manchebo

I området rundt ligger flere hoteller, serveringssteder og noen butikker. Hotellet har også en egen butikk, der du får kjøpt suvenirer og andre produkter man kan forvente å finne der.

Yoga på Manchebo Beach Resort og Spa

Beliggenhet

 • Ved Low Rise-hotellene på Aruba, på den roligere delen av Eagle Beach
 • Gangavstand til lite sentrum

 • En kort kjøretur unna det livligere High Rise-området og Oranjestad
 • Ca. 20 minutter å kjøre til flyplassen

Min mening

Et supert valg for den som gjerne vil bo i behagelige og flotte omgivelser, rett på stranden, med gode restauranter, daglige tilbud om yoga og pilates, samt øyas beste spa in house.

Se filmsnutt fra oppholder her

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

1 Comment
 1. Fy søren, det ser helt utrolig fint ut. Her tror jeg at jeg skulle klare å slappe av, altså. 🙂
  (Tenker alltid når jeg ser bilder fra steder som dette at jeg bor på feil kontinent :p)

error: Content is protected !!