Seiltur på Nilen

Seiltur på Nilen

Noen opplevelser gjengis best i foto. Som seiltur på Nilen i solnedgang. 

Noen av bildene er fra seiltur på Nilen med utgangspunkt fra Luxor. Andre var midt i selveste travle Kairo – for selv midt i storbyen kan Nilen oppleves fredfull og vakker.

Enjoy!

 • Nilen
 • nilen

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

6 Comments
 1. Flotte bilder Mette……nesten så jeg lengter litt tilbake ;o)
  Veldig hyggelig å bli kjent med deg også….skal bli spennende å se hvor neste reise går.
  Klem fra meg

 2. Hei May-Liss. Takk, så hyggelig du synes det! Det var veldig hyggelig å bli kjent med deg også. Håper vi sees snart! God helg 🙂

 3. Ja, det er jeg enig i, Henriette! Utrolig vakkert – og definitivt noe av høydepunktet på turen.

 4. Så utrolig fine bilder! Egypt er magisk! Så ut som dere hadde en ordentlig fin tur:) Skulle egentlig vært med, men det gikk ikke opp med timeplanen. Får satse på neste gang;)

 5. Heisann! Takk 🙂 Så hyggelig du liker bildene. Det var en variert og spennende tur. Og litt hektisk – det er mye å se i Egypt! Synd du ikke hadde anledning til å dra.

error: Content is protected !!