The Peech Hotel: et øko-chic boutique hotell i Johannesburg

The Peech Hotel Johannesburg

Sentralt i Johannesburg, I bydelen Melrose, ligger et skjermet lite boutique hotel, The Peech. Vi sjekket inn her da vi besøkte Johannesburg i påsken tidligere i år.

Umiddelbart etter ankomst Johannesburg opplever vi den kontrastfylte storbyen. I en by med noe slitt rykte, sjekker vi altså inn på et lite øko-vennlig boutique hotell, med stor og skjermet hage og kun 16 rom.

Opprinnelig var dette en bolig, men det var før James Peech kom over stedet og gjorde dette om til et lite boutique hotell. Rommene ligger spredt rundt hagen, og som hotell har det fokus på ansvarlighet.

The Peech Hotel Johannesburg

Fra hotellets resepsjonsområde

Rom og fasiliteter

Bygninger med fire rom i hver bygning er spredt rundt hagen, og vi fikk tildelt et garden room. Rommet var stort og romslig, med stort bad og en liten balkong.

Hotellet har et lite basseng og en restaurant som serverer middag og lunsj, foruten frokost. Det er også mulighet for tilgang til treningssenter, som man betaler for.

The Peech Hotel Johannesburg

Romslig badeværelse

Beliggenhet

The Peech ligger i bydelen Melrose, like over gaten for James and Ethel Grey Park. Det er 10 minutter med bil til shopping og businessområder i Johannesburg og 45 minutter unna flyplassen. Vi bestilte henting på flyplassen via hotellet og benyttet Uber appen til å komme oss trygt rundt i Johannesburg.

The Peech Hotel Johannesburg

Ansvarlighet

The Peech Hotel har som mål å påvirke miljøet minst mulig, men ha størst mulig innflytelse på lokalsamfunnet. Det er derfor et fokus på resirkulering og støtte til lokalsamfunnet hotellet er en del av.

The Peech Hotel støtter The Eden, et tiltak for utviklingshemmede barn, der også gjester kan bidra med økonomisk støtte, eller ved å ta med produkter som senteret har behov for hjemmefra. 


annonse


Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.