Opplev en smak av Sør-Afrika i Oslo!

Vurderer du Sør-Afrika som reisemål? Er du nysgjerrig på hva som venter der? Eller har du alt vært der, og har lyst å reise tilbake gjennom smaksopplevelser og bilder? Onsdag 12. september serverer jeg, i samarbeid med Aschehoug Akademi, en smak av Sør-Afrika – i Oslo! 

Dette eventet har funnet sted

Sør-Afrika er et spennende og mangfoldig land, som byr på sterke inntrykk og eksotiske opplevelser. I løpet av en to timer lang kveld vil jeg dele opplevelser og menneskemøter, filmsnutter og bilder fra mine reiser i Sør-Afrika. Jeg vil fortelle litt om det varierte landet jeg har møtt, om maten og vinkulturen, dyrelivet og litt om hvordan det har vært å reise i Mandelas fotspor.

Vi skal smake på tre sørafrikanske viner, som blir presentert og servert av en sommelier fra Robert Pritzelius AS. Vi serverer også en smaksrik rett, tilberedt av Aschehougs eget kokketeam, med inspirasjon av Sør-Afrika. Hvilke viner og hva retten blir, kommer vi snart tilbake til.

En liten bonus til heldige deltakere: det blir trukket ut vinnere av bokpakker blant alle deltakere.

Alt dette, for kun kr. 250,- (!)

Tid og sted: Aschehoug forlag kl. 19:00 (dørene åpner kl. 18:30). Adresse: Sehestedsgate 3, Oslo

Jeg håper du har lyst å komme! 

I mellomtiden kan du lese disse to artiklene mine fra min første reise i Sør-Afrika: denne og denne. Under ser du en filmsnutt fra Sør-Afrika

Følg min neste reise til Sør-Afrika – live!

Søndag 19. august går turen tilbake til Sør-Afrika, der jeg blant annet skal få en nærmere innsikt i historien til Nelson Mandela. Det blir en rundreise med besøk i både Johannesburg og Cape Town, vindistriktet, safariopplevelser og landsbyliv.

Følg med på mystory på Instagram @reiselykke

Her kan du lese om hvordan det var under vårt forrige arrangement i serien «En smak av», som da tok for seg Sri Lanka.

Kjøp billett her

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

1 Comment
  1. Så spennende at du skal tilbake allerede 🙂 jeg skjønenr deg godt, det var flere ting ejg heller ikke rakk å få med meg. Det hadde vært koselig å komme på eventen. Skal se hva jeg får til 🙂

error: Content is protected !!