Trendy overnatting i The Hamptons

Trendy overnatting i The Hamptons

Gjenoppbygde gamle motell langs veien har blitt et fenomen på Long Island. Her er tips til trendy overnatting i The Hamptons. 

Oftest er de ganske enkle av standard, men tiltrekker gjerne overnattingsgjester med gode restauranter og populære barer.

Merk: Denne artikkelen er fra 2015.

Capri, Southampton

Enkelt, rent og pent, inspirert av strandliv. De enkle rommene ligger på grunnplan med inngang fra hage og med et basseng i midten. Restaurantene skifter hver sesong, og både Nobu og BLT har hatt restaurant her. Baren som ligger ved bassenget har ofte dj på kveldene og tiltrekker unge vennegjenger.

Overnatting The Hamptons: Capri Southampton

The Surflodge, Montauk

Det sies at dette er hovedgrunnen til at Montauk har endret seg de senere årene; unge vennegjenger kommer fra storbyen for å ta seg en fest på dette populære utestedet, der strandstoler og parasoller er plassert i sanden, der surfefilmer vises i bakgrunnen og der paraplydrinkene går unna i solnedgangen til liveband og dj’er som setter stemningen.

Rommene er enkle og vender ut mot Fort Pond. Litt plagsom mygg, men duftlys og litt spray holder dem på avstand.

Overnatting The Hamtons, The Surflodge, Montauk

Sunset Beach, Shelter Island

Vakkert beliggende motell ved stranden, med god restaurant og hyggelig bevertning. Rommene er store, enkle og har romslig terrasse. Shelter Island er rolig, så også Sunset Beach. Hit drar man om man vil slappe av, eller bare ta turen over sundet for en lang og god lunsj. Bor du på The Standard i New York, kan du booke sailfly direkte hit fra NYC.

Overnatting Hamptons. Sunset Beach

The American Hotel, Sag Harbour

En institusjon i Sag Harbour, som rommer en bedre franskinspirert restaurant og et interiør i overdådig viktoriansk stil.

The Maidstone, East Hampton

Det svenskeide hotellet har en interiørstil mikset av svenske og amerikanske møbler. En stor og frodig bakhage med tilbud om yoga, kunstutstillinger og håndmalte klogger man kan låne for en tur i hagen. Inneholder 19 rom, hvorav alle er oppkalt etter en kjent skandinav.

Les også om du ulike småbyene i Hamptons-området i dette innlegget

Overnatting The Hamptons

PS! For flere reisetips, følg gjerne Instagram @reiselykke og på Facebook @reiselykke

Meld deg på mitt nyhetsbrev her 👇🏼


Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

4 Comments
 1. Det virker flott i The Hamptons! Vil tro det er deilig for New Yorkerne å ha et fristed som dette å rømme til når sommervarmen inntar storbyen. 🙂

 2. Hei Renate. Ja, det er et flott område! Og ikke så langt å dra fra NY, heller. Alle som har besøkt byen midt på sommeren vet jo det kan bli litt vel varmt, så skjønner godt det er populært å dra ut av byen – i hvertfall i helgene

 3. Åh, skulle verkligen vilja åka till Hamptons en dag. Förra året valde vi västkusten och bilade längs Highway 1 – det var inte så dåligt det heller.

  Och du – tack för att jag får vara med i Nordic Nomads, ser fram emot att lära känna er alla lite bättre. Hälsningar från ett regnigt Sverige

 4. Hei, Annika
  Ja, det var en herlig tur, må jeg si. Veldig fint område!
  Men det er jammen Highway 1 også! Særlig naturen var utrolig vakker der 🙂

  Gleder meg til å bli kjent med deg også, Annika 🙂

error: Content is protected !!