Gjenoppbygde gamle motell langs veien har blitt et fenomen på Long Island. Oftest er de ganske enkle av standard, men tiltrekker gjerne overnattingsgjester med gode restauranter og populære barer. Her er tips til trendy overnatting i The Hamptons. 

Capri, Southampton

Enkelt, rent og pent, inspirert av strandliv. De enkle rommene ligger på grunnplan med inngang fra hage og med et basseng i midten. Restaurantene skifter hver sesong, og både Nobu og BLT har hatt restaurant her. Baren som ligger ved bassenget har ofte dj på kveldene og tiltrekker unge vennegjenger.

Overnatting The Hamptons: Capri Southampton

The Surflodge, Montauk

Det sies at dette er hovedgrunnen til at Montauk har endret seg de senere årene; unge vennegjenger kommer fra storbyen for å ta seg en fest på dette populære utestedet, der strandstoler og parasoller er plassert i sanden, der surfefilmer vises i bakgrunnen og der paraplydrinkene går unna i solnedgangen til liveband og dj’er som setter stemningen. Rommene er enkle og vender ut mot Fort Pond. Litt plagsom mygg, men duftlys og litt spray holder dem på avstand.

Overnatting The Hamtons, The Surflodge, Montauk

Sunset Beach, Shelter Island

Vakkert beliggende motell ved stranden, med god restaurant og hyggelig bevertning. Rommene er store, enkle og har romslig terrasse. Shelter Island er rolig, så også Sunset Beach. Hit drar man om man vil slappe av, eller bare ta turen over sundet for en lang og god lunsj. Bor du på The Standard i New York, kan du booke sailfly direkte hit fra NYC.

Overnatting Hamptons. Sunset BeachThe American Hotel, Sag Harbour

En institusjon i Sag Harbour, som rommer en bedre franskinspirert restaurant og et interiør i overdådig viktoriansk stil.

The Maidstone, East Hampton

Det svenskeide hotellet har en interiørstil mikset av svenske og amerikanske møbler. En stor og frodig bakhage med tilbud om yoga, kunstutstillinger og håndmalte klogger man kan låne for en tur i hagen. Inneholder 19 rom, hvorav alle er oppkalt etter en kjent skandinav.

Les også om du ulike småbyene i Hamptons-området i dette innlegget

Overnatting The Hamptons