Gode spisesteder i Hamptons

Gode spisesteder i Hamptons

På Hamptons finnes et godt og variert utvalg av trendy og hyggelige restauranter, spisesteder og caféer med lokaldyrket mat. 

Det er hit de drar; New Yorkerne. I hvertfall en del av dem. Mange av de som kommer er nok opptatt av å teste gode spisesteder i Hamptons. 

Merk: Denne artikkelen er fra 2015.

Noen av de som drar hit til Hamptons er drømmere, studenter eller nyutdannet. Andre er kanskje  rike og berømte. De kommer for en helg eller en hel sommer. De kommer for å besøke venner, bo på et motell eller kanskje for atter å installere seg i sitt enorme sommerhus ved stranden. De kommer for å slappe av, ta seg en fest, nyte samvær med familie eller venner – eller rett og slett – de kommer for å nyte god mat og drikke i idylliske omgivelser.

For ferskere fisk og friskere grønnsaker får man knapt. De fleste steder på Long Islands The Hamptons og Montauk får du servert lokaldyrket mat, ofte organisk – på bedre restauranter, på den mexicanske på hjørnet, eller simpelhen – du kjøper det hos bondens utsalgssted langs veikanten.

Les også: Bohemsk strandliv på The Hamptons

Ofte godt vante som sommergjestene her er, med de beste tilbud innen restauranter og uteliv der de ellers ferdes, har da også Hamptons og Long Island litt å by på i sjangeren. Reiselykke har testet en rekke steder og deler nå våre beste tips til spisesteder,  barer og uteliv i Hamptons og Montauk.

Navy Beach, Montauk

Tilbakelent og avslappet restaurant ved sjøkanten ved Fort Pond Bay. Fersk sjømat og restaurantens mest populære: lobser rolls.

Adresse: 16 Navy Rd | Nettside

The Crow’s Nest Inn and Restaurant, Montauk

Vil du ha noe annet enn klassisk amerikansk kjøkken, får du det her. Inspirert av Midtøstens kjøkken får du servert krydrede småretter av lokaldyrket mat i idylliske omgivelser med utsikt mot Lake Montauk.

Adresse: 4 Old West Lake | Nettside

Sunset Beach, Shelter Island

Fersk fisk hver dag, lokale grønnsaker og flott utsikt over bukten til North Fork. Romantisk, avslappet bohemsk stemning med hyggelige servitører.

Adresse: 35 Shore Rd, Shelter Island Heights | Nettside

18 Bay, Shelter Island

I et trehus ligger denne sjarmerende restauranten, med hvite duker og fancy, lokalprodusert mat. Hyggelig servering, et sted for å feire, spise god mat, eller ha en hyggelig samtale i rolige omgivelser.

Adresse: 23 North Ferry Rd | Nettside

Tutto il Giorno, Southampton

En «se og bli sett» restaurant med gode, autentiske italienske retter servert i rustikke og lune omgivelser. Tutto-familiens første restaurant ligger i Sag Harbour og det er senere åpnet en i Tribeca.

Adresse: 56 Nugent Street | Nettside

Barer og uteliv på Long Island

The Sloppy Tuna, Montauk

Ligger like ved stranden i sentrum av Montauk og tiltrekker seg unge som voksne. Livemusikk hver søndag og høy musikk fra DJ ellers i uken. Klassisk American meny og en betydelig feeling av after beach-stemning.

148 S Emerson Ave | Nettside

The Surf Lodge, Montauk

Live musikk fra utescenen ved vannet fredag og lørdag, raggae på søndager, samt restaurant med deleretter. Et sted å dra med vennegjengen.

Adresse: 183 Edgemere street 

Capri, Southampton

Baren har høy musikk og livlig stemning. Restauranten er ny for hvert år, og gjerne en «lillebror» til en for det året trendy restaurant i New York City. Anerkjente Nobu har tidligere hatt sommerservering der. Sommeren 2015 er det Beautique som stiller – en favoritt blant kjendiser som Mich Jagger, Martha Stewart og Kevin Spacey, står det å lese hos Patch.

Adresse: 281 County Rd 39A | Nettside

Les også: Overnatting på The Hamtons 


PS! For flere reisetips, følg gjerne Instagram @reiselykke og på Facebook @reiselykke

Meld deg på mitt nyhetsbrev her 👇🏼


Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!