Tusen takk! En hilsen fra The Lake Clinic

Gjennom innsamlede midler fra blant annet dere lesere, har The Lake Clinic, som opererer på Tonlé Sap-innsjøen i Kambodsja, mottatt et flott økonomisk bidrag til å fortsette arbeidet med å følge opp nesten 400 underernærte barn på Tonlé Sap-innsjøen.

Det er nærmer seg nå et år siden Reiselykke startet en innsamlingskampanje til The Lake Clinic, de flytende klinikkene som reiser ut til de vanskeligst tilgjengelige landsbyene på innsjøen Tonlé Sap for å tilby helsetjenester og opplæring i ernæring.

En grunn til å gjøre dette, var selvsagt et engasjement for det arbeidet The Lake Clinic gjør i sitt lokalområde. Men en annen grunn, var også å bidra til å gi et økt fokus på det arbeidet TLC og Impact Norway gjør for å redusere unødvendig funksjonshemming i fattige deler av verden.

→ Les om hvorfor dette initiativet ble tatt her

Noen av dere vil også kanskje huske at jeg reiste ut til en av disse landsbyene, Pichakrey, sammen med The Lake Clinic, da jeg besøkte Kambodsja tidligere i år.

Dette besøket kan du lese om her.

Nå er innsamlingen over og alle donasjoner er overført. Det ble samlet inn 10.500 kr i alt, med donasjoner fra dere lesere, venner og familie. Tusen takk til dere alle!

Jeg vet pengene kommer godt med. At pengene trengs, at helsetjenestene trengs, og at dette er noe som de rundt 20 000 som får helsetjenester via The Lake Clinic setter stor pris på.

En hilsen fra The Lake Clinic

Med hjelp av denne donasjonen vil The Lake Clinic kunne fortsette å overvåke de nesten 400 barna på innsjøen som blir tett fulgt opp i forhold til feilernæring. Thank you!

Jon Morgan, grunnlegger og daglig leder av The Lake Clinic,  forklarer videre at barna som ligger under i forhold til vekt og høyde er identifisert gjennom husbesøk, via et besøk på en av TLCs flytende klinikker eller gjennom skolebesøk.

Jon har også sendt meg noen bilder å vise fra det arbeidet de gjør dag etter dag ute på innsjøen. Her er to ved Bryan Watt, samt et fra The Lake Clinic, fra velsignelse av sykehusbåten for en stund tilbake.

Her kan du lese om mitt engasjement for Impact Norway

Vil du støtte The Lake Clinic?

Selv om denne kampanjen er over, kan du selvfølgelig fortsatt bidra til The Lake Clinic sitt arbeid i Kambodsja. Små midler kan gjøre en stor forskjell! 

Til opplysning: Jeg var styremedlem i IMPACT Norway i perioden 2016 – 2020. Senere rådsleder av deres Executive Advisory Board.

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!