Tusen takk! En hilsen fra The Lake Clinic

Mette-hos-Mothers-Club
På besøk hos Mother's Club i Pichakrey

Gjennom innsamlede midler fra blant annet dere lesere, har The Lake Clinic, som opererer på Tonlé Sap-innsjøen i Kambodsja, mottatt et flott økonomisk bidrag til å fortsette arbeidet med å følge opp nesten 400 underernærte barn på Tonlé Sap-innsjøen.

Det er nærmer seg nå et år siden Reiselykke startet en innsamlingskampanje til The Lake Clinic, de flytende klinikkene som reiser ut til de vanskeligst tilgjengelige landsbyene på innsjøen Tonlé Sap for å tilby helsetjenester og opplæring i ernæring.

En grunn til å gjøre dette, var selvsagt et engasjement for det arbeidet The Lake Clinic gjør i sitt lokalområde. Men en annen grunn, var også å bidra til å gi et økt fokus på det arbeidet TLC og Impact Norway gjør for å redusere unødvendig funksjonshemming i fattige deler av verden.

→ Les om hvorfor dette initiativet ble tatt her

Noen av dere vil også kanskje huske at jeg reiste ut til en av disse landsbyene, Pichakrey, sammen med The Lake Clinic, da jeg besøkte Kambodsja tidligere i år.

Dette besøket kan du lese om her.

Nå er innsamlingen over og alle donasjoner er overført. Det ble samlet inn 10.500 kr i alt, med donasjoner fra dere lesere, venner og familie. Tusen takk til dere alle!

Jeg vet pengene kommer godt med. At pengene trengs, at helsetjenestene trengs, og at dette er noe som de rundt 20 000 som får helsetjenester via The Lake Clinic setter stor pris på.

Du kan også lese denne artikkelen, som jeg skrev for Impact Norway etter mitt besøk på Tonlé Sap

En hilsen fra The Lake Clinic

Med hjelp av denne donasjonen vil The Lake Clinic kunne fortsette å overvåke de nesten 400 barna på innsjøen som blir tett fulgt opp i forhold til feilernæring. Thank you!

Jon Morgan, grunnlegger og daglig leder av The Lake Clinic,  forklarer videre at barna som ligger under i forhold til vekt og høyde er identifisert gjennom husbesøk, via et besøk på en av TLCs flytende klinikker eller gjennom skolebesøk.

Jon har også sendt meg noen bilder å vise fra det arbeidet de gjør dag etter dag ute på innsjøen. Her er to ved Bryan Watt, samt et fra The Lake Clinic, fra velsignelse av sykehusbåten for en stund tilbake.

Her er selve innsamlingsaksjonen, som gikk via Better Now

Her kan du lese om mitt engasjement for Impact Norway

Etter mitt besøk i Pichakrey, satte jeg sammen denne filmen for Impact Norway (4 min.):

Vil du støtte The Lake Clinic?

Selv om denne kampanjen er over, kan du selvfølgelig fortsatt bidra til The Lake Clinic sitt arbeid i Kambodsja. Små midler kan gjøre en stor forskjell! Du kan vipse til bidrag til 91182, så vil Impact Norway overføre din støtte. Eller du kan starte din egen innsamlingsaksjon, dersom dette er noe du vurderer. Les mer om hvordan du kan gjøre det her. 

Til info om mitt forhold til Impact Norway og TLC

Jeg ble engasjert i Impact Norway sitt arbeid etter å besøkt Kambodsja. Jeg brukte litt tid på å finne ut hvordan jeg, som reisende, kunne bidra på en betydningsfull måte, fremfor å gi penger til for eksempel barn som tigger fra turister.

Over tid ble Reiselykke ambassadør for Impact Norway og jeg har selv gått inn i styret på frivillig basis.

Impact Norway har svært lite kostnader knyttet til administrasjon, og alle innsamlinger som dette, går direkte ned til de som trenger det, uten omvei via den norske administrasjonen.

Impact Norway er registrert i Innsamlingskontrollen

Mitt besøk på Tonlé Sap var på eget initiativ og for egen regning, og ble gjennomført i forbindelse med at jeg som styremedlem i Impact Norway deltok på en konferanse for Impact-land i Phnom Penh.

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.