Bildekavalkade: En smak av Sri Lanka, Oslo

En smak av Sri Lanka med Reiselykke

Torsdag 19. april ble første event i serien «En smak av» i samarbeid med Aschehoug forlags Aschehoug Akademi gjennomført – til fullt hus og med riktig god stemning.

Vi fikk besøk av Sri Lankas ambassade i Oslo og sommelier John Solheim fra Robert Pritzelius AS og Torres & Partners stilte med lærerik og underholdende innføring i viner som passer til krydret asiatisk mat.

Vi fikk smake på tre viner fra produsentene Miguel Torres Chile Estelado, Henri Bourgeois og William Fevre. Det ble også servert en deilig, krydret curry/linsesuppe etter ekte srilankisk inspirasjon, tilberedt av Aschehougs egne kokker. Mmm!

Og – så fikk jeg med en «special guest» i siste liten: Ingeborg Lindseth fra Hamacareise er for tiden fulltidsreisende, og er kun hjemom for å pakke om til neste spennende reisemål. Så da jeg fikk høre at hun kom hjemom en tur, akkurat den uka arrangementet fant sted, spurte jeg om ikke hun kunne komme og dele noen av sine erfaringer med å bo fire måneder i Hikkaduwa.

Aschehougs Even trakk flere heldige vinnere som kunne gå hjem med både bokpakker, ceylon-te og en søt, liten elefant i tre fra Sri Lanka.

Det ble en fin-fin kveld med ekte reiselykke. Tusen takk til Carina og John fra Pritzelius, til Even og Eli hos Aschehoug Akademi, til Ingeborg fra Hamacareise og til alle dere som kom og bidro til en fin kveld. Gleder meg allerede til neste gang!

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.