Bildekavalkade: En smak av Sri Lanka, Oslo

Bildekavalkade: En smak av Sri Lanka, Oslo

Torsdag 19. april ble første event i serien «En smak av» i samarbeid med Aschehoug forlags Aschehoug Akademi gjennomført – til fullt hus og med riktig god stemning.

Vi fikk besøk av Sri Lankas ambassade i Oslo og sommelier John Solheim fra Robert Pritzelius AS og Torres & Partners stilte med lærerik og underholdende innføring i viner som passer til krydret asiatisk mat.

Vi fikk smake på tre viner fra produsentene Miguel Torres Chile Estelado, Henri Bourgeois og William Fevre. Det ble også servert en deilig, krydret curry/linsesuppe etter ekte srilankisk inspirasjon, tilberedt av Aschehougs egne kokker. Mmm!

Og – så fikk jeg med en «special guest» i siste liten: Ingeborg Lindseth fra Hamacareise er for tiden fulltidsreisende, og er kun hjemom for å pakke om til neste spennende reisemål. Så da jeg fikk høre at hun kom hjemom en tur, akkurat den uka arrangementet fant sted, spurte jeg om ikke hun kunne komme og dele noen av sine erfaringer med å bo fire måneder i Hikkaduwa.

Aschehougs Even trakk flere heldige vinnere som kunne gå hjem med både bokpakker, ceylon-te og en søt, liten elefant i tre fra Sri Lanka.

Det ble en fin-fin kveld med ekte reiselykke. Tusen takk til Carina og John fra Pritzelius, til Even og Eli hos Aschehoug Akademi, til Ingeborg fra Hamacareise og til alle dere som kom og bidro til en fin kveld. Gleder meg allerede til neste gang!


Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

1 Comment
error: Content is protected !!