Carpe Diem Santorini: hvit eleganse

Carpe Diem Santorini er en nyere resort for voksne par, der det kun finnes 10 rom. Alle med sitt eget basseng, i tillegg til fellesbassenget, med 270 graders utsikt over øya. 

Carpe Diem Santorini ligger ved Pyrgos, Santorinis høyest beliggende by, og har utsikt mot både hav, vinmarker, samt de hvite byene Oia og Fira.

Carpe Diem Santorini

Hotellomtale Carpe Diem Santorini

Hotellets design er preget av lyse elementer og er nedtonet behagelig. Her er det utsikten som spiller hovedrollen. Foruten hotellets felles svømmebasseng, har hvert enkelt rom individuelle små basseng. Rommene er lyse og delikate, med flott utsikt fra balkongen.

Carpe Diem Santorini

Frokosten blir servert på rommet, på forhåndsavtalt tidspunkt. Restauranten er imidlertid ikke landsbyens beste. I stedet anbefales det å ta en spasertur opp i Pyrgos eller kjøre til Fira for gode matopplevelser.

Nivå: Enkel luksus. Høy prisklasse.

Passer for: voksne par som ønsker rolige omgivelser og som har tilgang på bil eller moped.

Carpe Diem Santorini
Carpe Diem Santorini
Carpe Diem Santorini
Carpe Diem Santorini

Tips til to andre boutique hotell i Pyrgos på Santorini

  • Skyfall: Beliggende i fjellskrenten like under Pyrgos gamle by, vil du også her ha eksklusiv suite, basseng og flott utsikt over deler av øya og horisonten.
Skyfall Santorini
  • Zannos Melathron Hotel: Luksus i høyden. Eksklusivt hotell midt i gamle Pyrgos by.
Carpe Diem Santorini

Mer fra Santorini

Huleboerluksus på Santorini – en hotellomtale av Perivolas 
Santorini – Hellas´ vakreste øy?
Vulkansk vin på Santorini

Følg meg på Instagram @reiselykke og/eller Facebook @reiselykke for flere tips!

Meld deg gjerne på mitt nyhetsbrev (som jeg kaller reisebrev)


Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!