Desert Trip: Tidenes konsert-opplevelse

Desert Trip i indio

Vi har lagt Los Angeles bak oss og kjørt innover i ørkenen til Palm Springs og Indio, sør-øst i California. Nedtellingen er snart over og vi er klar for tidenes konsert-opplevelse: Desert Trip. 

En helt ny festival ser ørkenens lys denne helgen. Noen av de største musikerne gjennom tidene har blitt hanket inn til Desert Trip som blir arrangert samme sted som den langt mer etablerte og kjente festivalen, Coachella. Når du ser set listen under her, skjønner du kanskje hvorfor Desert Trip også har fått kallenavnet OldChella 😉

Desert Trip plakat

Den offisielle plakaten til DesertTrip.com / https://www.facebook.com/DesertTripIndio

Et sett med musikere som er langt mer å regne for mine foreldres generasjons helter sett til side: dette er musikere jeg er vokst opp med. Dette var musikken som fløt ut av høyttalerne hjemme i stua da jeg vokste opp – i hvert fall noen av dem (og særlig Paul McCartney).

Dette er også noen av de største musikerne gjennom tidene og som fortsatt altså stiller på festivaler som dette.

Så da vi så dette laget av musikere som skulle samles her i Indio ved Palm Springs skjønte vi med andre ord at dette kom til å bli en once in a lifetime experience. Når ellers får man et slik lag på en og samme festival?

Så her er vi nå, en vennegjeng ved Indio, klare for tidenes musikkfestival under den hete sola i ørkenen et sted i California.

Nå blir det ørken-opplevelser på Instagram og Snapchat i dagene fremover 

Desert Trip, kjører til Indio
Likte du denne artikkelen? Del den gjerne!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *