Desert Trip: Tidenes konsert-opplevelse

Vi har lagt Los Angeles bak oss og kjørt innover i ørkenen til Palm Springs og Indio, sør-øst i California. Nedtellingen er snart over og vi er klar for tidenes konsert-opplevelse: Desert Trip. 

En helt ny festival ser ørkenens lys denne helgen. Noen av de største musikerne gjennom tidene har blitt hanket inn til Desert Trip som blir arrangert samme sted som den langt mer etablerte og kjente festivalen, Coachella. Når du ser set listen under her, skjønner du kanskje hvorfor Desert Trip også har fått kallenavnet OldChella 😉

 
Desert Trip plakat
Den offisielle plakaten til DesertTrip.com / https://www.facebook.com/DesertTripIndio

Et sett med musikere som er langt mer å regne for mine foreldres generasjons helter sett til side: dette er musikere jeg er vokst opp med. Dette var musikken som fløt ut av høyttalerne hjemme i stua da jeg vokste opp – i hvert fall noen av dem (og særlig Paul McCartney).

Dette er også noen av de største musikerne gjennom tidene og som fortsatt altså stiller på festivaler som dette.

Så da vi så dette laget av musikere som skulle samles her i Indio ved Palm Springs skjønte vi med andre ord at dette kom til å bli en once in a lifetime experience. Når ellers får man et slik lag på en og samme festival?

Så her er vi nå, en vennegjeng ved Indio, klare for tidenes musikkfestival under den hete sola i ørkenen et sted i California.

 
Desert Trip, kjører til Indio
 

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

6 Comments
error: Content is protected !!