Ekspertkilde i Norsk Ukeblad om å reise alene

Kjenner du det frister litt å reise alene – men vet ikke om du tør? I siste utgave av Norsk Ukeblad (26/22) er jeg «ekspertkilde» i en fin sak om Hilde fra Jessheim som reiser alene. 

Det er frilanser Berith Eva Lamøy som har skrevet reportasjen, der vi møter Hilde i hennes campingvogn. Som Hilde sier selv i reportasjen: – Jeg er veldig sosial og har massevis av venner, men i feriene trives jeg best i eget selskap. 

For selv om du har lyst å reise, er det ikke gitt at den eller de du gjerne vil reise med kan reise når du kan. Kanskje trenger du også litt tid for deg selv? Eller kanskje har du en mistanke om at du vil like å oppleve Norge eller andre land på egen hånd?

I artikkelen i Norsk Ukeblad deler jeg fem tips til deg som er fersk på feltet med å reise alene. Er du rask, kan det hende du får med deg bladet for sommeren. Illustrasjonsbildet under er fra artikkelen – men for å lese den, må du nok kjøpe bladet. Det er Hildes historie som er det bærende element i reportasjen, til inspirasjon for mange!

ekspertkilde Norsk ukeblad om å reise alene

Råd for deg som vurderer å reise alene

Søker du råd om å reise alene – eller grunner til hvorfor du bør vurdere det? Her på Reiselykke finner du en god del stoff om temaet. Som disse artiklene: 

Sjekk også tag’en reise alene

Ellers har jeg også tidligere stilt opp i andre medier om å reise alene. Jeg synes det er fint å bruke av min tid på å dele de erfaringer jeg har, så lenge dette kan være til nytte for andre som vurderer å gjøre det samme.

For når vi går utenfor vår komfortsone vokser vi som mennesker. En måte å gjøre det på, kan være å våge seg ut i verden, uten andre enn seg selv som selskap. Det trenger ikke engang være langt!

Tidligere intervjuer om å reise alene

Blant annet har jeg vært intervjuet i KK og i denne VG-artikkelen om å reise alene. Jeg har også vært på God morgen, Norge for å snakke om å reise alene

Forresten; i august skal jeg ut på en liten solotur igjen. Du kan bli med via sosiale medier @reiselykke. Mer info kommer der når det nærmer seg. 

Når vi går ut av vår komfortsone vokser vi som mennesker

Mette Solberg Fjeldheim
Mette i Italia

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!