Gode restauranter i Milano

Te-drink på Nobu, Milano

Te-drink på Nobu, Milan

Motebyen Milano også litt av en by for nytelse og kulinariske høydepunkter. Selv om fashionastas, modeller og andre i Milanos mote-bransje nok tenderer til å telle kalorier, betyr ikke det at andre som drar til Milano trenger bry seg om det. Her er noen tips til gode restauranter i Milano. 

Nordmenn flest elsker å sitte ute og spise så ofte man kan, eller så antar jeg. I Milano finnes noen gode muligheter til det, om ikke alle er like åpenbare. På gateplan rundt katedralen finnes det en god del kaféer å slå seg ned på. Men tipsene du får her, er små skjulte perler av utendørsrestauranter som passer perfekt til lunsjtid:

The Four Seasons ligger i et ombygd kloster, og er et fint sted å spise sommer som vinter. Sommerstid er uterestauranten åpen med småbord dekket med, selvsagt, hvite duker.

Moseo Bagatti Valsecchi ligger på andre siden av gaten av The Four Seasons og rommer en oase av en skjult utendørskafé midt i bybildet.

Maio Restaurant, på toppen av La Rinascente

Maio Restaurant, på toppen av La Rinascente

På toppen av shoppingsenteret La Rinascente, ligger Maio Restaurant, hvor du kan spise shoppinglunsjen i ro og mak med utsikt mot toppen av katedralen.

Til sist minner jeg om oasen av en hage på Hotel Bvlgari, som jeg beskrev nærmere i innlegget her.

Er du ute etter et bedre måltid kveldstid, har jeg følgende anbefalinger:

Antica Osteria Cavallini er den perfekte restauranten om du vil ha ekte italiensk husmannskost, servert med eleganse i nabostrøk. Hyggelig betjening, rustikt og stilfullt interiør.

Ønsker du deg et italiensk gourmetmåltid, servert ute i forstedene? Da er stedet Aimo e Nadia stedet. Det toscanske ekteparet serverer små, elegante retter til kostbar pris, i enkle omgivelser og med fargerik kunst på veggene.

Er du imidlertid blandt de som kunne tenke seg å variere litt i kosten, og savner sushi? Også Milano har sin avdeling av Nobu, denne verdensomspennende japanske trendrestauranten.

Lysten på mer uformell matopplevelse, eller kanskje gå fra sted til sted? Dra til kanalen i Navigli-området. Her ligger barer, pizzeriaer og uformelle spisesteder side om side med mindre butikker. Folksomt og livlig på kveldstid.

Trykk på lenken her for å lese tidligere innlegg om shoppingbyen Milano.

tips til gode restauranter i milano

Verdens beste Tiramisu på Hotel Armanis Bamboo Bar

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.