Intervjuet i danske Politiken

De inspirerer daglig alle oss andre til hvor vi skal reise på ferie. Men hva gjør eksperterne – reisebokredaktørene, reisejournalistene, reisebloggerne og reiseforskerne – selv, når de har fri? undrer Politiken i denne reisesaken. 

Avisens journalist, Sune Højrup Bencke, stilte meg dette spørsmålet sist uke. Og med det har jeg avslørt sommerens feriemål i den danske avisen Politiken. Jeg får si det med mediehusets egen reiseguide-series tittel (som for øvrig utgis på norsk på forlaget jeg selv også jobber for):

Turen går til Korsika!

Og til mitt kjære vestland, så klart. Her er et utdrag fra artikkelen. Og se – hun snakker dansk! 😉

Reiselykke i Politiken: utklipp fra intervjuet

Klikk på artikkelen over for å lese hvor fire andre «reiseeksperter» tar sommerferien i år

Det er jo alltid hyggelig å bli kontaktet av medier og slik få dele mer inspirasjon og reisetips til steder jeg har vært, synes jeg. Men dette er første gang jeg er intervjuet om et sted jeg ennå ikke har vært! Men du kan tro jeg gleder meg til ferien! For denne reisen er nettopp det – en etterlengtet ferie.

-> Her kan du lese tidligere omtaler av Reiselykke, intervjuer og reisetips i diverse medier

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

6 Comments
 1. Super tillykke Mette stort at du er kommet i en dansk avis. Vi klapper herfra Danmark 🙂

  Det lyder dejligt med et rejse til Korsika, der skulle være meget smukt. Vi glæder os til at følge dig.
  Hav en rigtig god tur når den tid kommer.

  /Annette

 2. Så gøy med intervjuet! 😀 Gratulerer! Spennende å høre at du skal til Korsika. Det er jo en øy jeg har hørt veldig mye bra om, alt fra bademulighetene til turmulighetene og den vakre naturen. Håper du får en strålende reise dit!

 3. Jeg visste ikke at du behersker å skrive på dansk også, Mette. Hva du kan altså, Hehe Korsika ser kjempedeilig ut! Kos deg masse og nyt varmen! Her i Brasil er det IKKE sommertemperatur for øyeblikket

 4. He, he, har så mange skjulte talenter, vet du 😉

  Takk – Korsika var en opplevelse! Reisen overgikk absolutt mine forventninger 😀

error: Content is protected !!