Intervjuet i danske Politiken

Mette S. Fjeldheim i Lisboa
At jeg har besøkt Lisboa to ganger tilsier heller ikke at jeg kan Portugal eller er en kjenner av portugisisk kultur.

De inspirerer daglig alle oss andre til hvor vi skal reise på ferie. Men hva gjør eksperterne – reisebokredaktørene, reisejournalistene, reisebloggerne og reiseforskerne – selv, når de har fri? undrer Politiken i denne reisesaken. 

Avisens journalist, Sune Højrup Bencke, stilte meg dette spørsmålet sist uke. Og med det har jeg avslørt sommerens feriemål i den danske avisen Politiken. Jeg får si det med mediehusets egen reiseguide-series tittel (som for øvrig utgis på norsk på forlaget jeg selv også jobber for):

Turen går til Korsika!

Og til mitt kjære vestland, så klart. Her er et utdrag fra artikkelen. Og se – hun snakker dansk! 😉

Reiselykke i Politiken: utklipp fra intervjuet

Klikk på artikkelen over for å lese hvor fire andre reiseeksperter tar sommerferien i år

Det er jo alltid hyggelig å bli kontaktet av medier og slik få dele mer inspirasjon og reisetips til steder jeg har vært, synes jeg. Men dette er første gang jeg er intervjuet om et sted jeg ennå ikke har vært! Men du kan tro jeg gleder meg til ferien! For denne reisen er nettopp det – en etterlengtet ferie.

-> Her kan du lese tidligere omtaler av Reiselykke, intervjuer og reisetips i diverse medier

Reiseinspo på Snapchat

Men selv om jeg denne gang faktisk planlegger å ta litt fri på turen, må jeg selvsagt notere litt underveis – for det er klart jeg kommer til å dele de beste tipsene her etterpå! Det er jo sånn det er 🙂

Sannsynligvis vil jeg også dele noen snapstories i blant fra reisen. For Reiselykke er også på Snapchat, der jeg deler behind the scenes-opplevelser og det som kalles real time storytelling på skikkelig dårlig norsk. Finnes det noe bra norsk uttrykk for dette, mon tro?

Er du på Snapchat?

Eller har du tips til Korsika? Del gjerne dine beste forslag til ferien her i kommentarfeltet! 

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

6 kommentarer

 • OnTrip.dk sier:

  Super tillykke Mette stort at du er kommet i en dansk avis. Vi klapper herfra Danmark 🙂

  Det lyder dejligt med et rejse til Korsika, der skulle være meget smukt. Vi glæder os til at følge dig.
  Hav en rigtig god tur når den tid kommer.

  /Annette

 • Så gøy med intervjuet! 😀 Gratulerer! Spennende å høre at du skal til Korsika. Det er jo en øy jeg har hørt veldig mye bra om, alt fra bademulighetene til turmulighetene og den vakre naturen. Håper du får en strålende reise dit!

 • Jeg visste ikke at du behersker å skrive på dansk også, Mette. Hva du kan altså, Hehe Korsika ser kjempedeilig ut! Kos deg masse og nyt varmen! Her i Brasil er det IKKE sommertemperatur for øyeblikket

  • Mette sier:

   He, he, har så mange skjulte talenter, vet du 😉

   Takk – Korsika var en opplevelse! Reisen overgikk absolutt mine forventninger 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.