Reiselykke intervjuet om togreiser

Magasinet OSLO S tok kontakt i anledning et intervju om togreiser utenfor Norges grenser. Journalisten og jeg hadde en hyggelig prat om reiser jeg har gjort i land både i og utenfor Europa.

Gratismagasinet er å finne på OSLO S gjennom hele sommeren. Her deler jeg erfaringer og bilder fra reiser med tog jeg har foretatt i land som Italia, England, Sri Lanka, Japan, og flere andre steder. Husk å ta med deg et eksemplar, om du legger turen innom OSLO S.

Se gjerne min artikkel 12 tips til fine togturer

For mer stoff om togreiser, finner du flere tips og idéer i disse sakene:

Slik reiser du ut i Europa med tog

Med hurtigtog i Spania

Å utforske Nord-Italia med tog

Flåmsbana – verdens bratteste togreise

Med historisk tog til Sollér

Bilde av tog, illustrasjon til artikkelen

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Reiselykke

Reiselykke er et norsk reise- og kulturmagasin, med fokus på reiser i kultur, mat og vin. Her får du personlig historiefortelling, tips til bærekraftige reiseopplevelser og bra overnattingssteder. Grunnlagt av Mette Solberg Fjeldheim. Kåret Norges beste reiseblogg.

error: Content is protected !!