Mer Reiselykke i VG

Mette i Serra de Tramunatana, Mallorca
Årets første utgave av VG reise er ute nå - med blant annet min artikkel fra fjellturen i Serra de Tramuntana på Mallorca

Har du fått med deg at VGs reisesider har gjenoppstått i ny drakt? I tillegg til papirmagasin og fast reisestoff i avisen, lanserte VG sitt nye nettmagasin like før jul, og denne reisen er jeg veldig glad for å ha fått være med på. 

Det er nå snart et år siden Reiselykke leverte første sak til VGs reisemagasin. Siden da har jeg gjennom mitt enkvinnesforetak, Reiselykke Media, levert enda mer reisestoff som både har vært og som kommer på trykk både her og der i VGs ulike kanaler for reisestoff.

Her kan du lese om da jeg tok det store skrittet og gjorde reise til jobb – på fulltid

Som reisejournalist Vibeke Montero deler her, er også jeg veldig glad for å få jobbe i et team sammen med både henne, reisejournalist Erik Valebrokk og VGs Camilla Jorddal. Individuelt, men likevel i lag, tar vi VGs lesere med på tur ut i verden via tekst, foto og reisetips, sammen med også andre journalister og skribenter.

VGs nye reisemagasin på nett

På vg.no/reise sine nye sider kan du for eksempel lese Vibeke sin populære reiseskildring fra Formentera, og for eksempel min guide til Geilo her.

Erik har blant annet skrevet denne fine og alternative (i positiv forstand!) guiden til London for gutta, og her en tips til  å  fotografere nordlyset.

Reisefoto solgt til VG_eksempel

Eksempler på bilder levert VG

Reisespaltist i VG

Også nytt av året er at Vibeke Montero og jeg nå er reisespaltister i VGs nye nettmagasin, der vi tar opp litt ulike tema fra uke til uke.

Vibeke har blant annet skrevet denne viktige saken om dyrevelferd på reise og deler sine beste tips til hvordan man får en best mulig reise ombord på et fly med barn.  Selv fikk jeg anledningen til å skrive om ansvarlig reise i min første spalte, et tema jeg har skrevet om flere ganger tidligere. Det er veldig motiverende å kunne nå ut også til VGs lesere med temaer jeg er opptatt av. Det er også andre typer forbrukersaker som også er viktig å ta opp i et magasin som handler om reise, selvsagt. For eksempel hvordan en langreise kan gjøres best mulig. Det har jeg jo en del erfaring med, og de erfaringene delte jeg i denne artikkelen. 

Nytt magasin fra VG Reise ute nå!

Årets første reisemagasin fra VG er nå ute i butikkene, og denne gang har jeg bidratt med en større artikkel fra Mallorca, der jeg reiste noen dager alene rundt i området ved Serra de Tremuntana og la ut på en virkelig fantastisk flott fjelltur.

Les også: På tur med det historiske toget på Mallorca

Som i forrige utgave av VG Reise, tar jeg leseren med til fjells også vinterstid. Men denne gang er det alpebyen og gourmetmagneten Zermatt vi skal til. Til tross for innslag av vinterdestinasjoner, er denne utgaven av VG Reise for øvrig viet middelhavslandene, og du finner der artikler om blant annet Sicilia og Nice, i tillegg til altså Mallorca.

Magasinet VG Reise koster kr. 49,- og er å finne i en dagligvare eller Narvesen-kiosk nær deg. Vet du forresten at VGs papiravis har tre sider om reise, hver lørdag?

Reiselykke i VG

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.