Yoga og wellness på Bali

bali
Yoga hører med om man skal ha en riktig Ubud-opplevelse

Langt oppe i jungelen på Bali, utenfor den kulturelle hovedstaden Ubud, har vi funnet et sted som tilbyr yogaundervisning.

Her hvor jeg befinner meg, tilbys en egen liten bungalow med hage. Små stier omkranset av grønne planter leder veien mellom bygningene. Det tilhørende kjøkkenet tilbyr raw food.

Her kan ‘prosjekt: sunnhet’ starte!

Allerede første ettermiddag møter jeg opp i yogapaviljongen, som en av fire deltakere. Paviljongen er stor, snekret av mørkbeiset tre. Uten vegger, med med en uendelig utsikt over jungelen.

Langt der nede under oss i det grønne kvitrer fugler. Det risler i trær og busker. Noen maur kommer krypende over den blanke parketten – og tar sikte på meg der jeg ligger på matta.

Bali

Bali
Foto: Mette S. Fjeldheim

Yogalæreren ler lett i det en liten flue setter seg fast i nesen. Flue i nesen er tross alt litt tricky når pusten skal ut og inn gjennom begge nesebor den neste timen – ikke bare-bare å bedrive yoga ute i det fri …

Gitt at halve gruppen prøver yoga for første gang, blir det lagt opp til en enkel time. Litt stretching og noen solhilsener senere, avslutter vi med litt meditasjon. En time går fort. Dagens økt er over.

En sunn middag og helsedrikk venter etter en rask dusj under åpen himmel, et sted midt i en jungel, på en øy i Indonesia. En treningstime på Sats har vel neppe virket mer fjernt enn nå.

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.