Yoga og wellness på Bali

Langt oppe i jungelen på Bali, utenfor den kulturelle hovedstaden Ubud, har vi funnet et sted som tilbyr yogaundervisning.

Her hvor jeg befinner meg, tilbys en egen liten bungalow med hage. Små stier omkranset av grønne planter leder veien mellom bygningene. Det tilhørende kjøkkenet tilbyr raw food.

Merk: Denne innlegget er mer enn 10 år gammelt og ble skrevet i forbindelse med en rundtreise i Sør-Øst Asia i 2011 – noe som ble starten på denne nettsiden. Innlegget får bli værende av nostalgiske årsaker #reiseminner

Her kan ‘prosjekt: sunnhet’ starte!

Allerede første ettermiddag møter jeg opp i yogapaviljongen, som en av fire deltakere. Paviljongen er stor, snekret av mørkbeiset tre. Uten vegger, men med en uendelig utsikt over jungelen.

Langt der nede under oss i det grønne kvitrer fugler. Det risler i trær og busker. Noen maur kommer krypende over den blanke parketten – og tar sikte på meg der jeg ligger på matta.

Bali
Bali

Yogalæreren ler lett i det en liten flue setter seg fast i nesen. Flue i nesen er tross alt litt tricky når pusten skal ut og inn gjennom begge nesebor den neste timen – ikke bare-bare å bedrive yoga ute i det fri …

Gitt at halve gruppen prøver yoga for første gang, blir det lagt opp til en enkel time. Litt stretching og noen solhilsener senere, avslutter vi med litt meditasjon. En time går fort. Dagens økt er over.

En sunn middag og helsedrikk venter etter en rask dusj under åpen himmel, et sted midt i en jungel, på en øy i Indonesia. En treningstime på Sats har vel neppe virket mer fjernt enn nå.


Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!