En eventyrlig reise er over

Denne gjengen har reist land og strand rundt på Sri Lanka med tog, bil og tuktuk. Vi har sovet i telt jungelen, i herskapshus i telandskap, i trehytter i frodig landskap og testet norske Merete Lunds splitter nye boutique hotell ved Hikkaduwa.

Vi har kjørt sving etter sving mellom teplantasjer og gjennom fjellandskap, vært på safari og endt opp på stranden i Hikkaduwa.

Det vil si: det er Passan fra Norlanka Travels som har kjørt oss rundt. Mens han har ventet tålmodig, har vi vandret i nasjonalparker, besøkt ruinbyer og Unesco-steder. Noen har for meg vært nye bekjentskaper, andre ble det et veldig hyggelig gjensyn med.

Vi har jobbet tidlig og sent. Vi har stått opp før sola og gjespet over middagsbordet etter opplevelsesrike dager. Vi har drukket kakao foran peisen i kjølige Nuwara Eliya og sløvet (i hvert fall et par timer) på solseng på stranden i Hikkaduwa. Vi har drukket ceylon-te, jaktet på den perfekte kopp med kaffe og nytt de deiligste fruktjuicer.

Vi har smakt oss gjennom det spennende singalesiske kjøkken, blitt skremt av småkryp og flyvende biller (i hvert fall tre av oss), frydet oss over å møte ville elefanter tett på og hatt vårt første møte med en leopard.

I Hikkaduwa møtte vi alle Merete som jeg personlig aldri før har møtt, men som vi alle «kjenner» og har hatt kontakt med gjennom den sosiale, digitale reisebloggersfæren. Her på Sri Lanka driver hun hotell, bistandsprosjekt, reiseselskap og reisebloggen Bobleliv. Mens resten av gjengen blir igjen i Hikkaduwa en stund til, er min reise nå over og jeg er tilbake til et Oslo i snø. Brrrr …!

Nå er det ikke første gang jeg er på Sri Lanka. Det blir heller ikke siste gang. For jeg vet jeg kommer tilbake. Spørsmålet er bare når.

→ Les om mitt første møte med Sri Lanka her

Les mer om reisen tilbake til Sri Lanka og mine samarbeidspartnere på turen her

Her finner du alle tidligere artikler fra Sri Lanka

Har du lyst å dra til Sri Lanka, eller har du vært der? Og kunne du tenke deg å dra på en tilsvarende rundreise?

Jeg hører gjerne fra deg, enten her i kommentarfeltet under eller per e-post (post@reiselykke.com)

Egenreklame

Reiselykke på Sri Lanka. En områdeguide

Reiselykkes e-guide til Sri Lanka

Den eneste norskutviklede reiseguiden til Sri Lanka på markedet

E-guiden Reiselykke på Sri Lanka inneholder personlige og testede reisetips til deg som ønsker å planlegge reisen selv, men som gjerne ønsker å vite mer før avreisen og som ønsker tips fra noen som har vært der før. Utgitt februar 2017

60 sider, rikt illustrert, med konkrete tips til Sri Lanka. Les mer her

Kr. 99,-

Kjøp guiden nå

Tusen takk til KLM som har sponset min flyreise og til Norlanka Travels som sponset rundreisen vår

Likte du denne artikkelen? Del den gjerne!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *