De beste strandklubbene ved Saint Tropez

De beste strandklubbene ved Saint Tropez

Det er gjerne hit de drar, verdens største kjendiser. De ankrer opp i yachtene sine, leide eller eide, utenfor Plage Pampellone. Mens lunsjen gjerne inntas på en av de mange eksklusive strandrestaurantene langs stranden. 

For en av St. Tropez’ store trekkplastre er nettopp denne langstrakte stranda Plage Pampelonne. Her ligger den ene fancy strandrestauranten etter den andre, og man finner noe for enhver smak.

Les også: Saint Tropez for livsnytere

De beste strandklubbene Saint Tropez

Det finnes knapt bedre og mer anerkjente strandklubber enn de vi finner nettopp på Pampelonne beach, og utvalget her er variert.

Her kan du velge mellom rolige steder og party steder. Klassiske steder og trendy steder. Strandrestauranter som har spesielt anerkjente kjøkken og strandrestauranter som er kjent for en høyere partyfaktor.

Vi har sjekket ut flere av dem, hvorav en skiller seg ut som en personlig favoritt.

Merk: Denne artikkelen er fra 2017. Steder og priser kan ha endret seg.

Strand ved St. Tropez

De beste strandklubbene ved Saint Tropez

Club 55

Club 55 det store kjendisstedet. Sommeren 2016 var John Legend, Bono, Elton John og Bill Gates alle ovservert her – i løpet av en og samme uke.

Høy stemning, lekkert interiør, men maten er ikke noe særlig. Gå heller for en enkel forrett med gode råvarer til det svært gode brødet, bestille en flaske lokal rosé og dropp hovedretten.

Le Club 55

Tahiti

Tahiti er en av de eldste steandrestaurantene og er å regne for en av Pampellonnes tradisjonsrike installasjoner.

Maten her er også langt bedre enn Club 55s.

Cé La Vie

Dette er en nyere strandrestaurant og så langt min favoritt. Hvitt og rødt interiør,  atmosfære og et mer voksent klientell. God mat og oppmerksomt personale.

Shuttle fra parkeringsplass er ikke inkl i pris.

Alternative strandrestauranter

  • Nikki beach for party
  • Cap 21 for familiier

Andre strender

For en roligere dag på stranden, dra til Plage des Salins, som har kun én strand klubb og en liten strand. Her ligger sjøgresset i større grad, bevisst, av hensyn til fugler og øko-systemet generelt. Ellers finner du også strender langs andre deler av St.Tropez-halvøya, som blant annet Plage de Gigaro, som jeg omtaler her.

Her finner du mine beste reisetips til Saint Tropez

Følg meg på Instagram @reiselykke og/eller Facebook @reiselykke for flere tips!

Meld deg gjerne på mitt nyhetsbrev (som jeg kaller reisebrev)


Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!