De beste strandklubbene ved Saint Tropez

Reisetrender 2017

Det er gjerne hit de drar, verdens største kjendiser. De ankrer opp i yachtene sine, leide eller eide, utenfor Plage Pampellone. Mens lunsjen gjerne inntas på en av de mange eksklusive strandrestaurantene langs stranden. 

For en av St. Tropez’ store trekkplastre er nettopp denne langstrakte stranda Plage Pampelonne. Her ligger den ene fancy strandrestauranten etter den andre, og man finner noe for enhver smak.

De beste strandklubbene Saint Tropez

Det finnes knapt bedre og mer anerkjente strandklubber enn de vi finner nettopp på Pampelonne beach, og utvalget her er variert.

Her kan du velge mellom rolige steder og party steder. Klassiske steder og trendy steder. Strandrestauranter som har spesielt anerkjente kjøkken og strandrestauranter som er kjent for en høyere partyfaktor.

Vi har sjekket ut flere av dem, hvorav en skiller seg ut som en personlig favoritt.

Strand ved St. Tropez

De beste strandklubbene ved Saint Tropez

Club 55

Club 55 det store kjendisstedet. Sommeren 2016 var John Legend, Bono, Elton John og Bill Gates alle ovservert her – i løpet av en og samme uke.

Høy stemning, lekkert interiør, men maten er ikke noe særlig. Gå heller for en enkel forrett med gode råvarer til det svært gode brødet, bestille en flaske lokal rosé og dropp hovedretten.

Le Club 55

Tahiti

Tahiti er en av de eldste steandrestaurantene og er å regne for en av Pampellonnes tradisjonsrike installasjoner.

Maten her er også langt bedre enn Club 55s.

 

Cé La Vie

Dette er en nyere strandrestaurant og så langt min favoritt. Hvitt og rødt interiør,  atmosfære og et mer voksent klientell. God mat og oppmerksomt personale.

Shuttle fra parkeringsplass er ikke inkl i pris.

Alternative strandrestauranter

  • Nikki beach for party
  • Cap 21 for familiier

Andre strender

For en roligere dag på stranden, dra til Plage des Salins, som har kun én strand klubb og en liten strand. Her ligger sjøgresset i større grad, bevisst, av hensyn til fugler og øko-systemet generelt. Ellers finner du også strender langs andre deler av St.Tropez-halvøya, som blant annet Plage de Gigaro, som jeg omtaler her.

Her finner du Reiselykkes beste reisetips til Saint Tropez

affiliate-reklame

Hotelltips i og ved St. Tropez

Hotel Byblos

Byblos St. Tropez_

Luksus-hotell midt i St. Tropez, med en av restaurantene til Alain Ducasse. En de mer anerkjent hotell i byen. Personlig besøkt!

Les mer

 

Hotel des Lices

Et lite hotell, sentralt i St. Tropez, med egen hage, basseng og bar. 3-stjerners hotell, noe  rimeligere i pris. Personlig besøkt!

Les mer

White 1921

Stilfullt mindre hotell med kun åtte rom, beliggende midt i Saint Tropez by.

Les mer

Sezz Saint Tropez

Hotel Sezz St. Tropez

Et hotell i stilfulle Design Hotels. Kun 37 rom. Rolig og tilbaketrukket like utenfor sentrum. Med basseng, privat hage til alle rom og gratis shuttle-service. Personlig testet!

Les mer

Pan dei Palais

Et hotell tilknyttet eksklusive  Relais & Chateaux. Kun 12 rom, basseng og bedre restaurant. Nærmest som en riad midt i St. Tropez. Personlig besøkt!

Les mer

Hotel Le Yaca

Et lite hotell med 32 rom, like ved Citadellet, med hage og svømmebasseng

Les mer

Utenfor St. Tropez

 

Hôtel l’Orangeraie

L'Orangerie i Valmer des Croix

Hôtel l’Orangeraie ligger like ved La Croix-Valmer. Et tre-stjerners, særdeles sjarmerende herskapshus med basseng og utsikt. Personlig testet!

Les om hotellet her

Chateau de Valmer

Chateau de Valmer Hotel

Chateau de Valmer ligger ved strand og i vindistriktet. Et mindre hotell med spa og restaurant med en Michelin-stjerne.

Les om hotellet her


Et alternativ er å bo i St. Maxime. Det er billigere enn midt i St. Tropez by, og man kan ta båt inn til St. Tropez og slik unngå å sitte i kø langs bilveien.

Finn tipsene her

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.