17 Mile Drive fra Pacific Grove og Carmel-by-the-sea

17 Mile Drive fra Pacific Grove og Carmel-by-the-sea

Langs Highway 1, mellom Pacific Grove og Carmel-by-the-sea, kommer vi til en privat strekning langs havet, der rike mennesker bor og golfer.

Store villaer ligger og soler seg, vendt ut mot havet. Her kan også folk som oss passere, mot en avgift på $ 9,50. Det er det definitivt verdt. Det er en del av ruta langs Highway One og vår roadtrip gjennom California.

Merk: Denne artikkelen er fra 2013

Kjente steder langs 17 Mile Drive

Sving etter sving byr på panorama-utsikt over havet, fotovennlige klipper og et rikt fugle- og dyreliv. Ved Birdrock ligger sjøløver og grynter på svaberget. Lone Cypress er et tre som ene og alene har stått på klippen i over 250 år. 

Lodge at Pebble Beach kan du innta en bedre lunsj i elegante omgivelser og med vakker utsikt over havet.

Foto: Mette S. Fjeldheim

Reisetips:

Det er lurt å legge inn et stopp før neste store naturopplevelse, Big Sur. Carmel-by-the-sea er et perfekt stopp som du kan lese mer om i neste innlegg.

Point Pinos Lighthouse Foto: Mette S. Fjeldheim
Point Pinos Lighthouse

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

2 Comments
error: Content is protected !!