De gjorde verden til skolebenk

«Bislettbanden» er familien som har tatt et skoleår fri, solgt bilen, leid ut leiligheten og som akkurat nå reiser rundt i Afrika i en ny-gammel bil de har kaldt «Steinar».

De har gjort verden til skolebenk for barna og prioriterer mer tid sammen. For som de sier selv:

– Det er nok flere grunner som gjør at vi nå er ute på vårt livs reise. Den viktigste er kanskje at vi de seneste årene har kjent på at livet er veldig mye jobb, skole og aktiviteter. Hverdagen ble etterhvert et puslespill og en liten logistikk-kamp.

Men det er ikke bare barna som er på skolebenken. Alle som reiser vet hvor mye vi stadig lærer av å møte nye kulturer og religioner religioner, andre skikker, mennesker og historier.

Familien Gylviks reise er derfor også en dannelsesreise for hele familien.

– Det er så mange mennesker der ute med fantastiske historier. Å ta seg tid til å snakke med andre gir et helt annet bilde av virkeligheten, forteller de.

Les hele intervjuet i denne artikkelen i VG, levert av Reiselykke. Der får du også se fine bilder fra reisen deres rundt i verden.

Følg gjerne familiens eventyr på bloggen bislettbanden.no

Her finner du mine beste tips til ferske backpackere

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

5 Comments
  1. Så utrolig spennende! Det må være utrolig lærerikt og gi minner for livet. Jeg har en drøm om å finne en jobb som kan gjøres fra hvor som helst så jeg kan reise og jobbe samtidig, men foreløpig blir det nok 9-5 litt til.

error: Content is protected !!