Grimaldi’s pizzeria

Grimaldi’s pizzeria

– You’ve gotta go to Grimaldi’s. It’s totally worth the wait!

Vi gjorde som hun sa, New Yorkeren som sto og hang med oss i hotellresepsjonen i Brooklyn. Vi dro dit, og køen var riktignok lang. Men det tok ikke lange tiden. Vips var vi innafor, spente og nysgjerrige på hva dette var for noe sted. Og nei, det var ikke bare vi som satt der og var turister, med kameraet på magen og sultent blikk på menyen.

Høyt under taket, i et rimelig slitt lokale, finner vi altså en av de beste pizzeriaene i New York. Pizzaen kommer pronto, etter å ha blitt stekt i en kull-fyrt ovn. Bunnen passe seig, tomatsausen passe krydret, med rikelig fyll og herlig, safting mozarella.

Som del av en kjede, er dette den originale, og du finner den på et hjørne under Brooklyn Bridge, i 1 Front Street, ikke langt unna Fulton Ferry, Brooklyn.

Hun hadde rett, kvinnen som anbefalte oss stedet. Det var «totally worth the wait».

Grimaldi's

Les mer om restauranten på Wikipedia og restaurantens egen nettside.


Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!