Havnebyen Puerto Banús

Det sies at Solkystens Puerto Banús er stedet for de rike og berømte. Men ikke bare. For fortsatt er det helt gratis å gå langs havnen, titte på båtene og drømme seg bort i vindusutstillingene. 

Perto Banus

Puerto Banús om morgenen
Foto: Reiselykke

 

Hvert år strømmer 4 millioner besøkende til denne lille byen hvis havn kan friste med eksklusive klesbutikker, cocktailbarer og restauranter. Litt lenger bak ligger nattklubbene. Strendene har elegante beachklubber, gjerne med eget basseng og restauranter med lang vinliste og forseggjorte retter. Like i nærheten finnes flere golfbaner å velge mellom. At denne lille byen også har et eget Casino gjør nok sitt for å tiltrekke seg pengesterke på jakt etter moro.

Broom, broom. Smal som den er, er det likevel tillatt å kjøre langs havnen. Mange gjør det også, åpenbart for å vise frem bilene sine. Lamborghinien, Ferrarien eller Porschen. Rød, gul eller sort. Sakte kjører de i glisene sine, mens besøkende turister trekker frem kameraer og knipser minner, drømmer seg bort, til en gang å kanskje kunne kjøre en av disse doningene selv.

Anbefalt i Puerto Banús

Los Bandidos

Den svenskeide restauranten Los Bandidos ligger ved havnen som serverer en variert meny. Lun og hyggelig atmosfære, og alltid godt besøkt.

Sinatra Bar

Klassiker langs havnen, der du kan sitte inn under tak, men samtidig være ute og se på livet langs havnen.

Båttur langs Costa del Sol

Mange vil ha glede av å se Solkysten fra sjøen – og mye ligger til rette for at din opplevelse på sjøen blir bedre enn mitt møte med yachtlivet her nede. Om du ikke kjenner noen med egen yacht eller har planer om å leie en, kan du likevel ta deg en båttur til Marbella og tilbake. Det kan du for eksempel gjøre via selskapet Ferry Fly Blue.

Komme dit

Fly til Marbella, og lei bil eller ta en taxi de 50 minuttene inn fra flyplassen

Puerto Banus

Puerto Banus om morgenen
Foto: Reiselykke

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Noen artikler inneholder reklamelenker (affiliate). Om du kjøper noe via disse, vil Reiselykke bli tilgodesett en liten sum, uten at det går på bekostning av prisen du betaler. Les mer om det her. Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.