The Ned – Londons nye storstue

The Ned London

Midt i City, finansdistriktet i London, er det kommet et nytt hotell. Hotellet har fått navnet heter The Ned og ligger i et verneverdig, historisk bygg med interiør sterkt preget av 1920-tallet. 

I et tidligere banklokale, pub og kirke, er The Ned hotellet som kan bidra til å skape mer liv i City – finansdistriktet i London der 350 000 mennesker kommer for å gå på arbeid hver dag, men kun 5 000 bor.

Bygget The Ned

Bygget er verneverdig og hele prosessen med å skape det 252 rom store hotellet har tatt i alt seks år. 20-tallsstilen er intakt og frister medlemmer og hotellgjester til å tilbringe langt mer av tiden man har her, på bekostning av Londons gater og øvrig fristende tilbud.

Verneverdig inngangsparti

Foajeen med flere av restaurantene befinner seg i det tidligere inngangspartiet til banken, der service-skranken i dag fungerer som en sirkelformet scene for daglige live-jazz opptredener. De gamle, mørke skrankene er i dag veggskiller i det ellers åpne rommet. Her finner vi blant annet den italienske Cecconi’s, asiatiske Kaia og amerikaske Zobler’s.

Takterrasse, spa og velvære

Takterrassen med utsikt mot bygninger som The Lipstick og St. Paul’s Cathedral har basseng, restaurant og bar, og er forbeholdt medlemmer og hotellets gjester

I en av kjelleretasjene finner vi et lekkert og 20 meter langt svømmebasseng, spa-avdeling, frisør og en større trimavdeling med boksering, yoga-undervisning med mer.

The Ned, London

Velvet bar

Men det aller stiligste er hotellets bar, The Vault, også denne forbeholdt medlemmer og hotellets gjester. Baren befinner seg bak den solide døren inn til velvet, der bankboksene er selve veggdekoren. En stor utstoppet svane er dekor, og flatene man før trakk ut for å plassere bankboksen på midlertidig mens man hentet ut eller la igjen verdiene sine i boksen, fungere i dag som avlastningsbord for drinker. Her er fotoforbud, da hotellet ønsker å bevare mystikken ved bar-opplevelsen. Og det funker!

Rommene

Rommene er mørke, med tunge gardiner, gode senger, solide, tykke håndklær og alt du trenger for et godt opphold. Her er utvalget av produkter rause: store flasker av Cowshed er til fri bruk under oppholdet.

The City

Beliggenheten er gjerne ikke førstevalget i London. Men det ligger en undergrunn like over gaten (Bank), og det er gangavstand til attraksjoner som St. Paul’s Cathedral, The British Museum og Twining’s museum. Hotellet ligger også en spasertur unna Shoreditch, et hipt og trendy område i London som du finner mer info om her.

Flere London-tips

Favorittrestauranter i London

London for livsnytere

reklame: affiliate-lenker til booking.com

Hotelltips i London

Beliggenhet har (nesten) alt å si for et vellykket opphold i London. Ettersom ting fort tar tid i en storby med mye trafikk, og man ønsker å komme seg raskt fra a til å, er det lurt å vurdere hotell og planer i forhold til hverandre.

Velg enten å bo i et område der du vet du kommer til å oppholde deg en god del, og planlegg å komme deg rundt med enkelt tilgang til undergrunnen. Skaff deg et Oyster card til undergrunnsbanen, last ned Uber-appen eller benytt anledningen til å forflytte deg rundt med gode sko på beina eller de klassiske sorte London-taxiene.

Her er mine beste hotelltips, område for område:

Rosewood, hotell i london

hotell i london, the rosewood


Hotelltips i Kensington

Om du ønsker å bo nært ambassadeboliger, Kensington Gardens, Royal Albert Hall, shopping og gode restauranter, er Kensington området for deg.

The Kensington Hotel

Luksuriøse The Kensington Hotel ligger midt i South Kensington, har flotte fellesområder med mikser tradisjon med moderne stil.

Les mer her

Royal Garden Hotel

Royal Garden Hotel er et større fem-stjerners hotell, beliggende like ved Kensington Park. Har døgnåpen treningssal, tre barer og to restauranter.

Les mer her

The Pelham

 The Pelham har individuelt innrede rom i et sjarmerende og luksuriøst townhouse sentralt i South Kensington. Hyggelig og lunt.

Les mer her

Sloan Square Hotel

Dette er et lite boutique hotell, sentralt plassert like ved Sloan Square station. Rommene er små, men sjarmerende og hyggelige. De mot forsiden er noe større (og dyrere).

Les mer her


Hotelltips i Marylebone

Marylebone er det koselige området, nærmest som en landsby i storbyen, med en rekke gode restauranter og mindre butikker i området.

Hotel Mandeville

Hotel Mandeville er et 4 stjerners boutique hotell kun fem minutter å gå fra handlegatene Oxford Street og Bond Street.

Les mer her

The Marylebone Hotel

The Marylebone Hotel ligger nær Oxfordstreet, med eget svømmbasseng og flott treningsrom.

Les mer her

The Durrants

Durrants ligger i en sjarmerende bygning fra 1700-tallet, i en rolig del av Marylebone, 5 minutter å gå fra Oxford Street.

Les mer her


Hotelltips i Shoreditch

Shoreditch ligger nord for London City, og er å regne for en av de mer trendy strøkene, med nattklubber og barer som holder åpent lenger enn i sentrumskjernen av London.

Hoxton Hotel Shoreditch

Shoreditch’s storstue, supertrendy og hyggelig. Bøker fyller resepsjonsområdet, som aldri ligger stille.

Les mer her

Ace Hotel

Nok et trendy hotell, med DJ og fotoboks i resepsjonsområdet, samt en stilfull restaurant og hyggelig fellesområde.

Les mer her

Nobu

Det første Nobu hotellet i Europa har nå åpnet i Shoreditch. Restauranten ved samme navn ligger i kjelleren.

Les mer her

Hotelltips i Mayfair

Vest i London og øst for Hyde Park ligger Mayfair – et forretningsområde, sofistikert og med en rekke bedre restauranter omtrent mellom Hyde Park og West End.

The May Fair

The May Fair er et femstjerners luksushotell, som ble åpnet i 1927 av King George V. Hotellet er omgitt av parker, teatre og severdigheter.

Les mer her

The Westbury Mayfair

Et femstjerners hotell, beliggende i Bond Street, nært Buckingham Palace og designer-butikker like ved.

Les mer her

Hotelltips i Holborn

Holborn er en bydel i sentrum av London, som ligger mellom Soho og City of London, og nær Covent Garden og Oxford Street.

The Hoxton, Holborn

Trendy hotell med gode senger og finesser som frisk melk i kjøleskapet og en times gratis telefonsamtaler ut av landet (!). Her ligger Hubbard & Bell,  Chicken Shop og Holborn Grind.

Les mer her

The Rosewood Hotel

Luksuriøst hotell, med delikate og inspirerende fellesområder. Kun fem-minutters gange fra Covent Garden og Oxford Street. Hotellet har spa, badstue og glamourøs restaurant.

Les mer her

The City

I Londons finansdistrikt, bor du nært severdigheter som St. Paul’s Cathedral, Museum of London og i gangavstand fra Shoreditch


The Ned

The Ned i London - et hotell med flere gode restauranter i London


Londons nye storstue ligger i The City, med godt bevarte, historiske lokaler, flere restauranter og takterrasse med utsikt og basseng.

Les mer her


Klassiske hotell i London

En og annen gang er det en ren og skjær opplevelse å ta inn på et av de klassiske hotellene, der servicen er på strekk og du får alt av fasiliteter – og høy lysekronefaktor.

The Langham

En herlig roseduft møter deg i det du går inn i hotellets foaje. Her finner du også en av London’s beste, og mest stilfulle, barer.

Les mer her

Hotel Savoy

En difinitiv favoritt blant mer klassiske hotell! Ligger like ved Savoy Theatre. Er kjent for sin afternoon tea og sjokoladen som lages på huset. Har spa, basseng, treningsrom og flere restauranter.

Les mer her

The Ritz

Et annet klassisk hotell! Også The Ritz er kjent for sin afternoon tea. Et godt alternativ om ikke lommeboka strekker til en overnatting …

Les mer her

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.