The Ned – Londons nye storstue

The Ned London

Midt i City, finansdistriktet i London, er det kommet et nytt hotell. Hotellet har fått navnet heter The Ned og ligger i et verneverdig, historisk bygg med interiør sterkt preget av 1920-tallet. 

I et tidligere banklokale, pub og kirke, er The Ned hotellet som kan bidra til å skape mer liv i City – finansdistriktet i London der 350 000 mennesker kommer for å gå på arbeid hver dag, men kun 5 000 bor.

Bygget The Ned

Bygget er verneverdig og hele prosessen med å skape det 252 rom store hotellet har tatt i alt seks år. 20-tallsstilen er intakt og frister medlemmer og hotellgjester til å tilbringe langt mer av tiden man har her, på bekostning av Londons gater og øvrig fristende tilbud.

Verneverdig inngangsparti

Foajeen med flere av restaurantene befinner seg i det tidligere inngangspartiet til banken, der service-skranken i dag fungerer som en sirkelformet scene for daglige live-jazz opptredener. De gamle, mørke skrankene er i dag veggskiller i det ellers åpne rommet. Her finner vi blant annet den italienske Cecconi’s, asiatiske Kaia og amerikaske Zobler’s.

Takterrasse, spa og velvære

Takterrassen med utsikt mot bygninger som The Lipstick og St. Paul’s Cathedral har basseng, restaurant og bar, og er forbeholdt medlemmer og hotellets gjester

I en av kjelleretasjene finner vi et lekkert og 20 meter langt svømmebasseng, spa-avdeling, frisør og en større trimavdeling med boksering, yoga-undervisning med mer.

The Ned, London

Velvet bar

Men det aller stiligste er hotellets bar, The Vault, også denne forbeholdt medlemmer og hotellets gjester. Baren befinner seg bak den solide døren inn til velvet, der bankboksene er selve veggdekoren. En stor utstoppet svane er dekor, og flatene man før trakk ut for å plassere bankboksen på midlertidig mens man hentet ut eller la igjen verdiene sine i boksen, fungere i dag som avlastningsbord for drinker. Her er fotoforbud, da hotellet ønsker å bevare mystikken ved bar-opplevelsen. Og det funker!

Rommene

Rommene er mørke, med tunge gardiner, gode senger, solide, tykke håndklær og alt du trenger for et godt opphold. Her er utvalget av produkter rause: store flasker av Cowshed er til fri bruk under oppholdet.

The City

Beliggenheten er gjerne ikke førstevalget i London. Men det ligger en undergrunn like over gaten (Bank), og det er gangavstand til attraksjoner som St. Paul’s Cathedral, The British Museum og Twining’s museum. Hotellet ligger også en spasertur unna Shoreditch, et hipt og trendy område i London som du finner mer info om her.

Sjekk prisen her (reklame-lenke)

Flere London-tips

Favorittrestauranter i London

London for livsnytere

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Noen artikler inneholder reklamelenker (affiliate). Om du kjøper noe via disse, vil Reiselykke bli tilgodesett en liten sum, uten at det går på bekostning av prisen du betaler. Les mer om det her. Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.