Eksklusive Porto Montenegro

Som en enorm kontrast til den nedtonede atmosfæren ved Kotor skinner luksusyachter, nybygg og annen mer og mindre ekte blingbling om kapp i solen ved Porto Montenegro.

Her ligger båtene tett i tett, den ene flottere, større og dyrere enn den andre. Her står servitørerene på tåhev på de noe mer fancy og påkostede restaurantene. Til og med en av landets mest eksklusive beachclubber og restauranthus finner du her.

Eksklusive Porto Montenegro

Porto Montenegro

Porto Montenegro har eldre bebyggelse, men det er det nyutbygde havneområdet som trekker yachter og besøkende til byen nå. Havnen er mindre sjarmerende og betraktelig mer fancy enn Perast, Dobrota og Kotor. Men ønsker du en særdeles behagelig overnatting, interesserer du deg for yachter eller vil du spise på noen av de mer trendy restauranthusene Montenegro kan tilby, kan en overnatting eller en kveld anbefales her. Vi fant den italienske restaurante Al Posto Giusto sentralt på brygga, med servering ute på piren. Både pizza og pasta smakte så godt at vi gjentok suksessen kvelden etter.

Fancy dining på Lido Mar

Porto Montenegro

Vil du riktig flotte deg, og det ikke er altfor varmt, kan jeg tipse om Lido Mar. I havnen ligger nemlig restauranthuset og en av landets mest eksklusive  beach club‘er ved samme navn, dog uten strand. I stedet et fancy badebasseng og ditto solsenger. Vi spiste lunsj her (anbefales!). Det var for imidlertid varmt til å ligge i solsteiken.

Idylliske Lustica Bay

Lustica Bay i Montenegro

Porto Montenegro er også et velegnet utgangspunkt til den unike stranda Oblatno ved idylliske og skjermede Lustica Bay en halvtimes biltur unna Porto Montenegro. Vil du ha en fin dag på stranden, med idyllisk beliggenhet og god service, er Alamara Beach Club heteste tips.

Et par tips: 

  • Pass på å reservere solseng noen dager i forveien.
  • Det koster €20 for to solsenger og parasoll (per 2015)
  • Det er mulig å reservere både parkeringsplass og bord til lunsj i forveien.

Luksus-hotell i Porto Montenegro

Regent Porto Montenegro

Det er også her det særdeles flotte hotellet Regent Porto Montenegro ligger, en av landets ypperste hotell. Med fem stjerner, en flott spa og utsikt mot havn og båter frister det ikke rent lite å ta inn her for et par netter. Som sagt, så gjort.

Regent Porto Montenegro

Regent Porto Montenegro

Ser flott ut, hva?

-> Vi fikk riktignok dette til en særdeles hyggelig pris, booket på ordinært vis via booking.com (affiliate-reklame).

Reise til Porto Montenego

  • Norwegian flyr direkte til Tivat like ved Porto Montenegro fra Oslo
  • Alternativt kan turen hit for eksempel kombineres med flytur til Dubrovnik og en reise rundt i Kotor-bukta

-> Du kan sjekke flypriser til Tivat og Dubrovnik her. Momondo sammenligner priser fra ulike flyselskap, og jeg bruker ofte denne siden for å finne beste pris og korteste reisevei.

Flere reisetips til Montenegro og Kotor

Porto Montenegro

Har du vært i Porto Montenegro, eller har du sett andre deler av Montenegro?

Jeg hører gjerne fra deg!

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.