SISTE NYTT FRA METTES SKRIVESTUE

Vil du bli min brevvenn?

Meld deg på og motta reisebrev fra meg rett i din innboks! 

Oppdatert utgaveI SALG NÅ!

Kortreiste reisetips til Ryfylke, Haugalandet og Hardanger er en e-bok med 150 idéer til hva du kan oppleve i denne delen av Norge.

I denne e-guiden tar jeg for meg kortreiste reisetips til opplevelser i de tre områdene Ryfylke, Haugalandet og Hardanger.

Mette Solberg Fjeldheim har med «Kortreiste reisetips til Ryfylke, Haugalandet og Hardanger» satt en standard for hvordan [en god lommeguide] kan lages i ebok-format

– Way-2-Go

REISER I SMAK – MAT, SANKING OG DYRKING

NyhetI SALG NÅ!

ANDALUCíA på 1-2-3 – kulturen, maten og tradisjonen er en e-bok der Mette fra Reiselykke dypdykker i «den mauriske arven», maten og kulturen – samt deler 5 forslag til reiser i Andalucía utenfor allfarvei.

Denne eboka byr på personlig reiseskildring, menneskemøter, inspirasjon og informasjon – enten du reiser hjemmefra i din egen sofakrok eller tar eboka med deg på tur til Andalucía.

omslag reiseguide til Andalucia

REISER I SMAK – VINER OG VINGÅRDSBESØK

Ny utgaveI SALG NÅ!

Bestselgeren Cinque Terre på 1-2-3 er ute i ny og oppdatert utgave for 2023-sesongen. I reiseguiden vil du finne tips til overnatting, gode restauranter, turer, severdigheter, litt om kulturen og lokalmaten, samt informasjon om hvordan du kommer deg til – og rundt i – nasjonalparken. Inkludert lenke til kart i Google Maps med omtalte steder.

Hotellet og vingården Castello di Morcote

Hotellet og vingården Castello di Morcote  I høyden over Lago Lugano, i den tidligere fiskelandsbyen Morcote, ligger et tidligere kloster fra 1600-tallet. I dag er dette omgjort til vinhotell – og der…

Ny utgaveI SALG NÅ!

Den populære digitale guiden Málaga og Costa del Sol på 1-2-3 er ute i ny og oppdatert utgave. I reiseguiden vil du finne tips til overnatting, gode restauranter, strender, severdigheter, litt om kultur, historie og  lokalmat. Inkludert lenke til kart i Google Maps med omtalte steder.

Reiselykke omtale i medier

SISTE REISEARTIKLER

error: Content is protected !!