Sjarmerende Tanum gestgifveri

Sverige er mer en svenskekysten, «harry-handel» og Stureplan. I vårt naboland finnes også små steder som glimter til med sjarmerende inns som Tanum Gestgifveri.

Tanum gestgifveri

Midt i Tanumshede, like ved attraktive golfbaner og helleristninger på Unescos verdensarvliste, ligger det gamle gjestgiveriet Tanum Gestgifveri, som i dag drives av den norske familien Fyrvik.

Stedet har vært i kontinuerlig drift i 350 år, og er kjent for sin gode mat og ypperlige service i gammel prakt. Restaurert stykkevis og delt, har byggene beholdt noe av det gamle, dog med blikk til 70- og 80-tallets restaureringer. Vakre tapeter, gamle bilder og tømrede vegger gir ultimat hygge. Med en egen avdeling for møterom og dertilpasset tekniske løsninger, er dette stedet perfekt for å legge noen arbeidsstrategier i fellesskap. Er du her for å søke ro, vil du få det. Det er lite som skjer i området kveldstid. Ta gjerne turen hit for pakkene som gjestgiveriet tilbyr, og du vil få oppleve gode mat og vin-opplevelser i ro og mak.

Vil du en tur til kysten, er det ikke lange turen å dra til sjarmerende Grönemad. Noen få kilometer lenger nedover finner du Camilla Läckbergs Fjällbacka, som du kan lese om i innlegget her.

Sverige

Vakkert langs svenskekysten

Likte du denne artikkelen? Del den gjerne!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *