Oppgradert til business class

Oppgradert til business class

Jeg har ikke for vane å fly business class. Men det har hendt fra tid til annen at jeg er blitt oppgradert fra økonomi til business – hele tre ganger faktisk!

Første gang det skjedde, var da vi skulle på bryllupsreise. Turen gikk til New York, Miami og Key West. Flybilletter var bestilt via SAS og vi skulle fly som vi vanligvis gjør: på økonomi. Men vips: billetten gikk ut og inn av automaten et par ganger, og ut kom den med ny seteplassering – langt fremme i flyet.

Vel ombord ble vi møtt med et glass champagne, servicen var upåklagelig, av typen ”Kan jeg henge opp jakken for deg?”

Jeg kan love deg den turen gikk fort!

Reisetips til New York finner du her

Andre gang jeg ble oppgradert til business, var da vi dro til New York via Island med Iceland Air. Iceland Air hadde da og har fortsatt et tilbud om stop over på Island inkludert i flyreisen. Siden vi hadde hatt lyst å besøkte Island så lenge, benyttet vi oss av muligheten. Etter tre fine dager på Island, gikk reisen videre med samme selskap. Og jammen ble vi møtt av en oppgradering til buisness class!

Reisetips til Reykjavik finner du her. Les også om den blå lagune og reiseruten The Golden Circle på Island 

Nå nylig var jeg på en pressereise, invitert av Finnair og Visit Helsinki for å sjekke ut Finlands hovedstad. Vel ombord, sittende på business class, andre rekke, med hele raden for meg selv, fikk jeg oppleve hvordan finnene gjør det på oppgraderte flyturer:

Her var det servering av champagne i Iittalas champagneglass uten stett. Kaffen ble servert i Marimekko-design. Og det var ikke noe å utsette på plassen, for å si det sånn: jeg hadde hele raden for meg selv.

Les også om den lokale matkulturen og tips til gode spisesteder i Helsinki her 

Til info: nevnte flyreise med Finnair var sponset i forbindelse med presseturen. De andre to omtalte har jeg selv betalt for. 

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Tags

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.