Sjarmerende Tanum gestgifveri

Sverige er mer en svenskekysten, “harry-handel” og Stureplan. I vårt naboland finnes også små steder som glimter til med sjarmerende inns som Tanum Gestgifveri.

Tanum gestgifveri

Midt i Tanumshede, like ved attraktive golfbaner og helleristninger på Unescos verdensarvliste, ligger det gamle gjestgiveriet Tanum Gestgifveri, som i dag drives av den norske familien Fyrvik.

Stedet har vært i kontinuerlig drift i 350 år, og er kjent for sin gode mat og ypperlige service i gammel prakt. Restaurert stykkevis og delt, har byggene beholdt noe av det gamle, dog med blikk til 70- og 80-tallets restaureringer. Vakre tapeter, gamle bilder og tømrede vegger gir ultimat hygge. Med en egen avdeling for møterom og dertilpasset tekniske løsninger, er dette stedet perfekt for å legge noen arbeidsstrategier i fellesskap. Er du her for å søke ro, vil du få det. Det er lite som skjer i området kveldstid. Ta gjerne turen hit for pakkene som gjestgiveriet tilbyr, og du vil få oppleve gode mat og vin-opplevelser i ro og mak.

Vil du en tur til kysten, er det ikke lange turen å dra til sjarmerende Grönemad. Noen få kilometer lenger nedover finner du Camilla Läckbergs Fjällbacka, som du kan lese om i innlegget her.

Sverige

Vakkert langs svenskekysten

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.